Breaking News
06 Νοεμβρίου 2016

 

Η φετινή Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πρόβλημα, καθώς όπως δείχνουν οι αριθμοί έχει την χειρότερη πορεία από τότε που την ανέλαβε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Από τότε που ο Ντιέγκο Σιμεόνε κάθεται στον πάγκο της, ποτέ δεν είχε χάσει τόσους πόντους στην διάρκεια της διαδρομής της, στις ένδεκα πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Εχει μαζέψει 21 από τους πιθανούς 33, ενώ είχε 30 την χρονιά που ήταν πρωταθλήτρια και 28 την σεζόν 2012-2013. Και στις δύο προηγούμενες σεζόν, της τρέχουσας,  είχε 23. 
 Η Ατλέτικο έχει σημειώσει αρκετά γκολ (25, 28 ήταν την σεζόν που κέρδισε το πρωτάθλημα), αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν βοηθάε. Η Ατλέτικο έχει αποτύχει να κερδίσει πέντε από τους έντεκα αγώνες της στο πρωτάθλημα, τέσσερις από αυτούς μακριά από το Vicente Calderon. Οι ισοπαλίες με Αλαβές (εντός), Λεγανές (εκτός) , Μπαρτσελόνα (εκτός) και οι ήττες  από Σεβίλλη (εκτός) και Ρεάλ Σοσιεδάδ (εκτός) της έχουν στοιχήσει 12 βαθμούς σε έντεκα παιχνίδια. Πάρα πολλούς για να διεκδικήσει τον τίτλο. 
Για την ώρα είναι τρίτη, όμως μπορεί σήμερα αν την ξεπεράσουν Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη και να υποχωρήσει στην πέμπτη θέση. Ποτέ στην ενδέκατη αγωνιστική, δεν ήταν τόσο πίσω η ομάδα της Μαδρίτης και το επόμενο παιχνίδι της είναι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

gazzetta

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics