Breaking News
18 Νοεμβρίου 2016

 

Κλοπ, Άτκινσον, Νέβιλ και Λίνεκερ πήραν το μέρους του ποδοσφαιριστή της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ μετά την καταιγίδα της κριτικής που δέχθηκε.

 

Για όλους εκείνους που «έπεσαν από τα σύννεφα» όταν έμαθα ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ ήπιε αλκοόλ (και πιθανώς μέθυσε) σε γάμο που γινόταν στο ίδιο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η εθνική Αγγλίας, δόθηκε η απάντηση. Κι όχι μόνο από έναν, αλλά από αρκετούς που μπορούν να έχουν άποψη για το θέμα.

Κλοπ: «Οι θρύλοι έπιναν σαν τον διάβολο»
Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε σχετικά στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου και με απόλυτα φυσικό τρόπο απάντησε πως: «Όλοι οι τύποι, όλοι οι θρύλοι που λατρέψαμε, έπιναν σαν τον διάβολο, κάπνιζαν σαν τρελοί αλλά εξακολουθούσαν να είναι μεγάλοι παίκτες. Κανείς δεν το κάνει αυτό πια. Κανένας που να γνωρίζω εγώ. Αυτή η γενιά ποδοσφαιριστών είναι η πιο επαγγελματική που είχε ποτέ η Αγγλία. Δεν ξέρω πού ήταν ο Ρούνεϊ, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό".

Μάλιστα ο προπονητής της Λίβερπουλ αποκάλυψε ότι πέρσι τα Χριστούγεννα σε πάρτι που είχε οργανώσει για τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους, ανακάλυψε έκπληκτος πως δεν έπινε κανείς: «Έπρεπε εγώ να τους γεμίζω τα ποτήρια!", τόνισε και συνέχισε: "Όλα είναι θέμα τάιμινγκ. Το λάθος μέρος στη λάθος στιγμή, δεν είναι καλό για έναν επαγγελματία».

Γκάρι Νέβιλ: «Ο Ρούνεϊ δεν πρέπει να απολογηθεί»

Η «συγγνώμη» του Ρούνεϊ δεν βρήκε σύμφωνο τον Γκάρι Νέβιλ: «Είναι ντροπιαστικό. Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν έπρεπε ποτέ να απολογηθεί. Αλλά ακόμα και αν το έκανε, θα έπρεπε οι συμπαίκτες του να πάρουν το μέρος του» έγραψε στο Twitter.
Μάλιστα, σε ερώτημα που έλεγε πως μαζί με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν και άλλοι από την αποστολή της Αγγλίας, απάντησε: «Εκείνοι που ήταν μαζί του, δεν έπρεπε να τον αφήσουν να φάει όλα τα σκ… μόνος του!».

Ο Γκάρι Λίνεκερ έπεσε από τα σύννεφα

Με το γνωστό καυστικό του χιούμορ, ο Γκάρι Νέβιλ έμεινε… έκπληκτος από την είδηση: «Σοκ, τρόμος. Άγγλος ποδοσφαιριστής ήπιε μερικά ποτά μετά από αγώνα. Αυτά δεν γίνονταν επί των ημερών μου… Πολύ», ανέβασε στο Twitter –φυσικά- ειρωνευόμενος.


Ακολουθήστε
Gary Lineker ✔ @GaryLineker
Shock, horror. England footballer has a few drinks after a game. Would never have happened in my day.....much. ?
11:27 π.μ. - 17 Νοε 2016

sportfm.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics