Breaking News
12 Δεκεμβρίου 2016

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε, όπως αναμενόταν, την Xρυσή Mπάλα για το 2016, «μειώνοντας» έτσι τη διαφορά του από τον (δεύτερο φέτος) Λίο Μέσι σε 5-4 στις προσωπικές κατακτήσεις.

Έχουμε και λέμε: πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League. Πρωταθλητής Ευρώπης και με την Πορτογαλία στο Euro του 2016. 11 «τεμάχια» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο διάστημα μου μετράει (22/11/2015 - 20/11/2016) για τη φετινή Χρυσή Μπάλα. 28 γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. 19 ασίστ.


Ο μόνος τρόπος, λοιπόν, για να χάσει ο Κριστιάνο το φετινό τρόπαιο του κορυφαίου στον κόσμο θα ήταν να συμβεί κάποιο αλλοπρόσαλλο ποδοσφαιρικό «θαύμα»- μόνο που τα θαύματα σπανίζουν στις μέρες μας.

Δες εδώ την βαθμολογία της ομάδας σου!

Γι' αυτό, σήμερα συνέβη το αυτονόητο: ο 31χρονος Πορτογάλος σούπερ-σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε για 4η φορά στην πασπαλισμένη με χρυσόσκονη καριέρα του την Χρυσή Μπάλα (2008, 2013, 2014 οι προηγούμενες) κι άφησε πίσω του Μισέλ Πλατινί, Γιόχαν Κρόιφ και Μάρκο Φαν Μπάστεν που είχαν επίσης από 3. Πλέον, βρίσκεται πίσω μόνο από τον Μέσι (έχει 5).

Ο Ρονάλντο, είναι, και επίσημα, αυτό πουν διατείνεται ο ίδιος εδώ και καιρό: ο κορυφαίος παίχτης ολόκληρου του πλανήτη.

Αν μη τι άλλο, τουλάχιστον για το 2016.

Ή, μήπως, ο καλύτερος εν γένει;
sdna.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics