Breaking News
24 Απριλίου 2017

Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε «φαρδιά-πλατιά» την υπογραφή του σε ένα ακόμη clasico βάζοντας δύο γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης, με το δεύτερο, μάλιστα, έφτασε τα 500 στην καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.


Μετά από 6 σερί ντέρμπι με τη «Βασίλισσα» που ήταν «άσφαιρος», ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν αυτός που χάρισε στους Καταλανούς τη μεγάλη νίκη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 3-2 βάζοντας ξανά την ομάδα του γερά στη μάχη του τίτλου.

Με το αριστοτεχνικό γκολ που πέτυχε στο 92΄ από την ασίστ του Ζόρντι Άλμπα, ο Μέσι έφτασε τα 500 γκολ στην καριέρα του με την φανέλα της «Μπάρτσα». Τα 343 από αυτά στο πρωτάθλημα, 94 στο Champions League, 43 στο Copa del Rey, 12 στο ισπανικό Super Cup, 5 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και 3 στο Super Cup Ευρώπης.
Σεβίλη και Ατλέτικο Μαδρίτης είναι οι συχνότεροι «πελάτες» του κορυφαίου παίκτη του κόσμου, καθώς έχουν δεχτεί 29 και 27 γκολ αντίστοιχα, ενώ ακολουθούν οι Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης, που έχουν «πληγωθεί» 24 και 23 φορές.
Νωρίτερα στη σεζόν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο «έσπασε» το... φράγμα των 500 γκολ στην καριέρα του, ωστόσο είναι ηλικιακά μεγαλύτερος από τον Μέσι κι έχει αγωνιστεί σε μεγαλύτερο αριθμό αγώνων από τον Αργεντινό.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics