Breaking News
27 Μαΐου 2017

Την παραίτησή της από την θέση του επικεφαλής του προπονητικού τιμ της Eastern Sports Club υπέβαλλε η Τσαν Γιούεν-τινγκ, η πρώτη γυναίκα προπονητής που οδήγησε επαγγελματική ομάδα ανδρών στην κορυφή του πρωταθλήματος του Χονγκ Κονγκ.


Η Τσαν έγινε παγκόσμια γνωστή αφού οδήγησε το σύλλογο στην κατάκτηση του εγχώριου τίτλου την περασμένη περίοδο, παρ΄ όλα αυτά αποφάσισε να αποχωρήσει αμέσως μετά την πρόσφατη λήξη της τρέχουσας σεζόν κι ενώ δεν κατάφερε να ανέβει ξανά στην κορυφή απέναντι στην Κίτσε.
«Παραιτήθηκε από την θέση της η Τσαν Γιούεν-τινγκ, αλλά θα παραμείνει στο προπονητικό τμήμα», ανάφερε στο πρακτορείο Reuters ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου. «Θα σπουδάσει για να φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα προπονητικής με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ασίας και θα χρειαστεί να απουσιάζει από το Χονγκ Κονγκ για μεγάλο διάστημα (μεταξύ Ιουνίου και Δεκεμβρίου), οπότε αποφάσισε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει ως επικεφαλής του προπονητικού τιμ.»
Την περασμένη σεζόν η Τσαν πανηγύρισε τον τίτλο με την Eastern πριν την οδηγήσει στο Champions League Ασίας για πρώτη φορά. Παρ΄ όλα αυτά η ομάδα δυσκολεύτηκε πολύ στη διοργάνωση παίρνοντας μόλις ένα βαθμό στην φάση των ομίλων σε συνδυασμό με δύο βαριές ήττες που γνώρισε από την πρωταθλήτρια Κίνας, Γκουάνγκζου Εβεργκράντε.  

ΑΠΕ ΜΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics