Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2016

Το Eurobasket Εφήβων 2016 αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά στην γειτονική χώρα, μετά από απόφαση της FIBA

Η ένταση στην Τουρκία φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχει εξομαλυνθεί σε όλους τους τομείς και έτσι το συγκεκριμένο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί κανονικά στη γειτονική χώρα, από τις 16 μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Σε αυτό θα συμμετάσχει και η Ελλάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία, την Τουρκία και την Φινλανδία στην πρώτη φάση.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που είχε αναβληθεί το καλοκαίρι, θα διεξαχθεί 16-22 Δεκεμβρίου στη Σαμσούντα της Τουρκίας.

Αυτή ήταν η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της FIBA, που συνεδρίασε στο Μόναχο.

Η εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε επίσης την αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής του τουρνουά. Οι ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων και θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν στα προημιτελικά (20/12), οι δύο τελευταίες θα δώσουν αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-16. Οι ημιτελικοί θα γίνουν 21 Δεκεμβρίου και οι τελικοί στις 22 Δεκεμβρίου.

Οι πέντε πρώτες ομάδες εξασφαλίζουν τη θέση τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19 που θα διεξαχθεί στο Κάιρο (1-9/7/2017). Οι τελευταίες τρεις ομάδες υποβιβάζονται στη Β’ Κατηγορία».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics