Breaking News
27 Σεπτεμβρίου 2016

Το «Σινάν Ερντέμ» θα φιλοξενήσει και εφέτος το Final 4 της Euroleague, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο Ζόρντι Μπερτομέου, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Κωνσταντινούπολη.

 Ο επικεφαλής της λίγκας τόνισε πως το εφετινό Final 4 από τις 19 έως τις 21 Μαΐου. Αρχικά, είχε εξεταστεί η περίπτωση του «Ulker Sports Arena», όμως τελικά προτιμήθηκε η έδρα της Εφές. 

Η τουρκική πόλη έχει φιλοξενήσει δυο φορές τη διοργάνωση. Την πρώτη η Παρτιζάν είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου το 1992 και τη δεύτερη, ο Ολυμπιακός είχε στεφθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ευρώπης το 2012. 

Σχετικά με το που θα διεξαχθεί το επόμενο Final 4, ο Μπερτομέου υπογράμμισε πως το Βελιγράδι και η Μόσχα διεκδικούν το συγκεκριμένο Final 4. Χαρακτηριστικά, ο ισχυρός άνδρας της λίγκας τόνισε: «Τον Οκτώβριο περιμένουμε να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε πού θα γίνει το Final Four του 2018. Είχαμε καλές συζητήσεις με το Βελιγράδι, τη Μόσχα και άλλες πόλεις».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics