Breaking News
16 Νοεμβρίου 2016

Η 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ξεκίνησε χθες με τέσσερις αναμετρήσεις και ολοκληρώνεται απόψε με άλλες τόσες, δύο από τις οποίες αφορούν τους ελληνικούς συλλόγους που μετέχουν στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ (20:00, Novasports 2) την Μπαρτσελόνα του πρώην τεχνικού του, Γιώργου Μπαρτζώκα, ό οποίος θα βρεθεί ως αντίπαλος της πειραϊκής ομάδας για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο συνεχείς ήττες, απέναντι σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Γαλατασαράι, έχουν φτάσει στο 3-3 και δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη εντός έδρας αποτυχία, αφού διαφορετικά κινδυνεύουν να βρεθούν πίσω από νωρίς. 

Το θέμα του Έρικ Κριν έληξε και ο Αμερικανός γκαρντ, που είχε λάβει υποχρεωτική 48ωρη άδεια από τον προπονητή του, θα τεθεί και πάλι στην υπηρεσία του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Για τον Ολυμπιακό πάντως είναι θετικό το ότι στην Αθήνα δεν ταξίδεψαν οι τραυματίες Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Τζάστιν Ντόελμαν, Βίκτορ Κλαβέρ, Πάου Ρίμπας και Σέιν Λαουάλ. 

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, έχει ακόμη πιο δύσκολη αποστολή απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, ΕΡΤ 1), που θα τον φιλοξενήσει στο «Παλάθιος ντε λος Ντεπόρτες».

Οι «πράσινοι» διάγουν περίοδο καλής φόρμας, εκτός του Μάικ Τζέιμς δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών αλλά ουσιαστικά παίζουν με… 1,5 πλέι μέικερ και το ζήτημα είναι να αντέξει ο Νικ Καλάθης.

Όπως επισήμανε ο Τσάβι Πασκουάλ, «για να νικήσουμε θα πρέπει να σκοράρουμε και να ελέγξουμε το ρυθμό. Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε τέτοια παιχνίδια».

Το πρόγραμμα:

Νταρουσάφακα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19:15)

Ζαλγκίρις Κάουνας-Γαλατασαράι (20:00)

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (20:00)

 Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός (22:00).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics