Breaking News
25 Νοεμβρίου 2016

Πολύ κρίσιμο ματς για την πορεία του στην Euroleague δίνει απόψε στο ΟΑΚΑ (21:45, Novasports) ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Νταρουσάφακα.


Μετά από δύο σερί ήττες (Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακός) και τέσσερις συνολικά σε οκτώ παιχνίδια οι «πράσινοι» δεν έχουν κανένα περιθώριο για νέο στραβοπάτημα. Η νίκη επί των Τούρκων (5-3 ρεκόρ) είναι επιτακτική ανάγκη, κάτι που το γνωρίζουν άπαντες στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού».
Το ευχάριστον για τον Τσάβι Πασκουάλ είναι πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς στη διάθεσή του τέθηκε και ο Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης έχει μπει και ο Μάικλ Τζέιμς.

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics