Breaking News
07 Ιανουαρίου 2017

 

Χαρούμενος, αλλά και παράλληλα προσγειωμένος ενόψει της δύσκολης συνέχειας, εμφανίστηκε ο Κώστας Παπανικολάου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού Superfoods!

 

Ο Ολυμπιακός έκανε μία μέτρια εμφάνιση στη νίκη επί του Παναθηναϊκού Superfoods, αλλά είχε περισσότερο πάθος και θέληση και έτσι τα κατάφερε, σύμφωνα με τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ξεκαθάρισε πως πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας κοιτούν το επόμενο ματς.

«Η ομάδα έβγαλε πάρα πολλή ενέργεια. Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι, δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεχθήκαμε πάρα πολλούς πόντους. Σημασία είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα για άλλη μια φορά και καταφέραμε να κάνουμε τη δουλειά στο τέλος. Αυτά τα παιχνίδια έχουν πολλά πάνω-κάτω για τις ομάδες. Κρίνονται στο πάθος, την ενέργεια, τον χαρακτήρα, τη θέληση. Νομίζω πως σε αυτό το κομμάτι ήμασταν πολύ καλύτεροι και γι' αυτό στο τέλος πήραμε τη νίκη», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο Κώστας Παπανικολάου και πρόσθεσε:

«Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, δεν μας ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι. Είμαστε μία ομάδα που παίζει για τη νίκη, χωρίς να παίζει ρόλο ποιος θα σκοράρει. Γι' αυτό βλέπουμε ότι σε κάθε παιχνίδι βγαίνει κάποιος άλλος μπροστά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ιωάννη Παπαπέτρου, κάνει εκπληκτική δουλειά και βοήθησε τα μέγιστα».

Για το πόσο σημαντική μπορεί να αποδειχθεί αυτή η νίκη: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός σε όλο αυτό το κυνήγι. Σίγουρα είναι κάτι θετικό για τις ισοβαθμίες, αλλά μέχρι εκεί. Δεν πρέπει να μένουμε σε ένα παιχνίδι, σε μία νίκη».

sport-fm.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics