Breaking News
09 Μαρτίου 2017

 

Με τη διεξαγωγή της 25ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα και αύριο η Euroleague.


Ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί απόψε (20:00) στο Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, προερχόμενος από την ήττα στην Πόλη με την Νταρουσάφακα.
Οι «πράσινοι», που αποδέσμευσαν τον Τζεντίλε, μετέβησαν στη Λιθουανία με τον Γκιστ στην αποστολή ύστερα από μήνες και χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη για να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Το παραδέχθηκε άλλωστε ο προπονητής τους, Τσάβι Πασκουάλ, δηλώνοντας ότι «είναι ξεκάθαρο μετά το τελευταίο παιχνίδι πως θα είναι ένας τελικός, ένας κομβικός τελικός. Αυτό το ματς θα είναι το κλειδί της σεζόν και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί πιστεύω ότι μετά απ΄ αυτό το παιχνίδι μπορούμε να σκεφτούμε για τα πάντα».
Απόψε θα παίξουν επίσης: ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Γαλατασαράι (19:00), Φενέρμπαχτσε-Μπασκόνια (19:45), Μακάμπι-Αρμάνι Μιλάνο (21:05), Μπαρτσελόνα-Ούνιξ Καζάν (22:00).

naftemporiki.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics