Breaking News
15 Μαρτίου 2017

Με δηλώσεις του, ο Τζόρντι Μπερτομέου αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδια της Euroleague, ώστε να συμμετάσχουν στη διοργάνωση μέχρι και 20 ομάδες.

Ο ισχυρός άνδρας της Euroleague βρέθηκε στη Λιθουανία και εκεί μίλησε στο επίσημο κανάλι της Ζαλγκίρις. Μεταξύ άλλων, ο Μπερτομέου αναφέρθηκε και στη δομή της Euroleague επιβεβαιώνοντας πως και την επόμενη σεζόν θα συμμετέχουν 16 ομάδες σε αυτήν.

Πάντως, ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης ανέφερε πως πρόθεση της αρχής είναι να αυξηθεί ο αριθμός των ομάδων στα επόμενα χρόνια: «Σε βάθος χρόνου, σκεφτόμαστε την επέκταση της Euroleague αρχικά με τη συμμετοχή 18 και στη συνέχεια 20 ομάφων. Αυτός είναι ο στόχος μας για τα επόμενα χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπερτομέου.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics