Breaking News
16 Μαρτίου 2017

Την πρωτοπόρο της Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης, θα υποδεχθεί απόψε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός (21:15) σε παιχνίδι-κλειδί για την πρόκριση στα play off.

Οι δύο σερί ήττες από Νταρουσάφακα και Ζαλγκίρις Κάουνας έμπλεξαν πάρα πολύ τα πράγματα κι ενώ οι «πράσινοι» πριν από αυτά τα παιχνίδια έδειχναν να μην έχουν πρόβημα, τουλάχιστον, σε ό,τι αφορά το πλασάρισμά τους στην πρώτη οκτάδα, εντούτοις για να φτάσουν στο στόχο τους πρέπει πάση θυσία να επικρατήσουν επί των «μερένγκες».

Το έργο του «τριφυλλιού» απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης αυτή την περίοδο είναι πάρα πολύ δύσκολο και θα γίνει δυσκολότερο εάν δεν αγωνιστεί ο Καλάθης. Ο διεθνής πλέι μέικερ δεν είναι 100% έτοιμος, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο, ωστόσο οι πιθανότητες είναι με το μέρος του και ο ίδιος δεν θέλει να τίποτα να χάσει αυτό το παιχνίδι.

Από κει και πέρα ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και στη διάθεσή του θα έχει και τον Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ επιστρέφει σε ευρωπαϊκό ματς μετά από περίπου 4 μήνες και, μάλιστα, απέναντι στην ομάδα με την οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς του πρώτου γύρου (τον περασμένο Νοέμβριο) στη Μαδρίτη.

Στη δύσκολη αποστολή που θα έχουν οι «πράσινοι» ο κόσμος τους αναμένεται να δώσει βρονετό παρόν. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων απόψε θα βρεθούν περίπου 15.000 οπαδοί.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics