Breaking News
28 Απριλίου 2017

«Με την πλάτη στον τοίχιο», αλλά αποφασισμένος για το 2-2, θα αντιμετωπίσει απόψε ο Ολυμπιακός την Αναντολού Εφές στο «Αμπντί Ιπεκτσί» (21:15, ΕΡΤ2).


Οι «ερυθρόλευκοι» ή κερδίζουν και συνεχίζουν να ελπίζουν στο final 4 ή, χάνουν και... χάνονται. Ο τέταρτος αγώνας των play off της Euroleague με τους Τούρκους είναι «ζωής ή, θανάτου» για την ελληνική ομάδα, που βρίσκεται πίσω στη σειρά με 1-2.
Εάν απόψε η ομάδα του Περάσοβιτς πάρει τη νίκη, τότε θα κάνει το 3-1 και θα γίνει η δεύτερη της γειτονικής χώρας (προηγήθηκε η Φενέρμπαχτσε) που θα προκριθεί στο final 4 της διοργάνωσης.
Για τους Πειραιώτες το ματς στην Κωνσταντινούπολη είναι «χωρίς αύριο». Η ελληνική ομάδα θέλει μόνο τη νίκη για να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς στο ΣΕΦ, όπου εκεί θα κριθούν τα πάντα.
Παρά την προχθεσινή του ήττα με 60-64 και την κακή του εμφάνιση για τρία 10λεπτα, το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου απέδειξε στην τελευταία περίοδο ότι έχει τις δυνατότητες να πάρει τη νίκη και να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας.
Προβλήματα δεν υπάρχουν για τις δύο ομάδες, πλην από το γνωστό του Ματ Λοτζέσκι που δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics