Breaking News
22 Μαΐου 2017

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του δεν είχαν όρεξη για λόγια στο ταξίδι της επιστροφής από την Κωνσταντινούπολη για την Αθήνα. Στο Σινάν Ερντέμ ο Ολυμπιακός είχε πάει με στόχο την κατάκτηση του 4ου τροπαίου και η 4η νίκη επί της ΤΣΣΚΑ σε φάιναλ φορ δεν αφήνει ικανοποιημένους τους «ερυθρόλευκους».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωνε υπερήφανος για τους παίκτες του ήδη από τη λήξη του τελικού με τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενερμπαχτσέ. Αυτό έπραξε και στις δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αφήνοντας να διαφανεί, όμως η πικρία για την εμφάνιση στον τελικό. 

«Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα και όσα καταφέραμε. Στην πιο δύσκολη Euroleague όλων των εποχών με τόσο αξιόλογες ομάδες το να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας τέσσερις αγωνιστικές πριν λήξει η κανονική περίοδος, με το να πάμε στο φάιναλ φορ να αποκλείσουμε την ΤΣΣΚΑ και να παίξουμε τελικό μας αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλαμε το τρόπαιο, μας μένει πικρία όμως η προσπάθεια ήταν μεγάλη και αναγνωρίστηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα συνόλου που δεν σταματά να προσπαθεί,» τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια θέλησε να αναφερθεί στα συγχαρητήρια που έλαβε από φιλάθλους της ομάδας σε όλο τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους της ομάδας και αυτούς που έδωσαν το παρών στην Πόλη αλλά και όσους βρίσκονταν στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, όλο το τεχνικό επιτελείο και όσους βρίσκονται δίπλα μας και μας στηρίζουν. Ο Ολυμπιακός έχει αναγνωριστεί για την οργάνωση και την συμπεριφορά του και αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Δεχθήκαμε πολλά συγχαρητήρια από όλο τον κόσμο. Ήταν μία συγκινητική προσπάθεια και είμαι υπερήφανος για τον τρόπου που αγωνιστήκαμε Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους και των υπολοίπων ομάδων για την αναγνώριση. Είχαμε πολύ συγκινητικές στιγμές και κάναμε ένα πανέμορφο ταξίδι που μπορεί να μην στέφθηκε με επιτυχία όμως είμαστε χαρούμενοι πους φτάσαμε μέχρι το τέλος».

Που κρίθηκε ο τελικός με την Φενέρμπαχτσε; «Προσπαθήσαμε να κρατηθούμε στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούσαμε ώστε στο τέλος να ?κλέψουμε? το ματς. Στο τέλος της τρίτης περιόδου η Φενέρ πήρε διαφορά και εκεί κρίθηκε το αποτέλεσμα. Κάναμε κάποιες αλλαγές όμως δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι παίξαμε εκτός έδρας. Ήταν πολύ πιεστική η ατμόσφαιρα. Παίζαμε σε ένα γήπεδο που η πλειοψηφία του κοινού είναι υπέρ του αντιπάλου και ήταν δύσκολο να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Είμαστε ικανοποιημένοι για την προσπάθεια όλων των παιδιών και η εμπειρία που κερδίσανε σε αυτό το φάιναλ φορ θα λειτουργήσει ως παρακαταθήκη για τις επόμενες χρονιές».

Ο Σφαιρόπουλος καλείται τώρα να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος κι ενώ απομένει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη στα ημιτελικά: «Πλέον αφοσιωνόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προτεραιότητα έχει το παιχνίδι με τον Άρη. Να νικήσουμε την Πέμπτη, να προκριθούμε και μετά να δούμε τους τελικούς. Να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά και να σηκώσουμε τα μανίκια μας. Μένουν λίγες μέρες για τον ημιτελικό και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα για εμάς».

ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics