Breaking News
27 Οκτωβρίου 2016

Πράγματα και θαύματα έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην πρεμιέρα του Μιλγουόκι στο NBA, αλλά η ομάδα του δεν απέφυγε την ήττα από τη Σάρλοτ με 96-107.


Ο διεθνής φόργουορντ ήταν κυριολεκτικά «μια ομάδα μόνος τους» κι αυτό αποδεικνύεται από τα στατιστικά του: 31 πόντους με 13/21 σουτ, 4/6 βολές, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο! Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Μάικλ Τζίλχριστ με 23 πόνττους και 14 ριμπάουντ.
Παρά τη μέτρια εμφάνιση του Κώστα Κουφού (ο Παπαγιάννης δεν αγωνίστηκε καθόλου) το Σακραμέντο μπήκε με το... δεξί στο πρωτάθλημα επικτρατώντας εκτός έδρας του Φοίνιξ με 113-94.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ντεμάρκους Κάζινς που είχε 24 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ στους 22 σταμάτησε ο Ρούντι Γκέι. Ο Κώστας Κουφός πάτησε παρκέ για 13 λεπτά και είχε 2 πόντους (1/6 2π.), 4 ριμπάουντ και μία ασίστ.
Naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics