Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2016

Ένα αφιέρωμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε η εφημερίδα NewYorkTimes με αφορμή την εξαιρετική σεζόν του Έλληνα φόργουορντ στους Μιλγουόκι Μπακς.

Με τίτλο “Άσχημα νέα για το NBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να βελτιώνεται” οι NewYorkTimesαποθεώνουν τον Αντετοκούνμπο γράφοντας, μεταξύ άλλων, το εξής: 

«Φανταστείτε τις δυνατότητες του Αντετοκούνμπο. Είναι 21 ετών και χρησιμοποιεί το ύψος του ως όχημα για να μπορεί να κάνει τόσα πολλά πράγματα. Μπορεί να τρέξει το γήπεδο, να πηδήξει ψηλά χάρη στα αλτικά του προσόντα, να ποστάρει, να πάρει ριμπάουντ, να ελιχθεί να δώσει πάσες.

Χωρίς πλάκα. Αν προσθέσει και το αξιόπιστο τρίποντο στο παιχνίδι του; Αμέσως τα πράγματα θα αποκτήσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον», με τον συμπαίκτη του στους Μπακς και σπεσιαλίστα στα σουτ τριών πόντων, Στιβ Νόβακ, να αναφέρει: «Νομίζω πως πολλές φορές οι αδυναμίες μας είναι αδυναμίες για κάποιον λόγο. Εγώ είμαι καλός σουτέρ, επειδή κατάλαβα νωρίς πως δε μπορώ να περάσω τον προσωπικό μου αντίπαλο. Έπρεπε να σουτάρω. Ο Γιάννης, όμως, συμβιβάζεται αν σουτάρει. Πρέπει να βελτιώσει στο σουτ και να το προσθέσει στο οπλοστάσιό του, αλλά είναι σίγουρα καλύτερα όταν πηγαίνει στο καλάθι. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό του».

Τέλος, στο κείμενο των Times αναφέρεται επίσης: «Ο Αντετοκούνμπο έρχεται να δημιουργήσει μια νέα θέση, αυτή του πόιντ-σέντερ! Ενορχηστρώνει τους συμπαίκτες του. Οι αντίπαλοι σέντερ δεν έχουν ιδέα τι να κάνουν μαζί του. Έχει κατά μέσο όρο 22,8 πόντους, 8,5 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ με 52,5% στα σουτ εντός πεδιάς. Ολα τα νούμερα αποτελούν ΝΒΑ highs! Εχει εξελιχθεί σε όλες τις σεζόν του στο ΝΒΑ».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics