Breaking News
05 Φεβρουαρίου 2017

Τέλος σε σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη έβαλαν οι Μιλγουόκι Μπακς, περνώντας σαν «σίφουνας» από την Αριζόνα με το 137-112 επί των Φοίνιξ Σανς.

Οι παίκτες του Τζέισον Κιντ έδειξαν τις «άγριες» διαθέσεις τους από το πρώτο δωδεκάλεπτο (25-45), επιβάλλοντας το δικό τους ρυθμό και παρότι οι γηπεδούχοι επιχείρησαν αρχικά να επανέλθουν με επιμέρους 41-29 έως τη λήξη του ημιχρόνου, κράτησαν τα ηνία μέχρι το τέλος, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μάλιστα να επιστρέφει… στις 30άρες, ολοκληρώνοντας με 30 πόντους (10/12 σουτ, 4/6 β.), 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 4 μπλοκ, ενώ άλλα τέσσερα «Ελάφια» είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, προεξάρχοντος του Τζαμπάρι Πάρκερ με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για τους «Ήλιους», κορυφαίος με 31 πόντους και 9/19 σουτ ήταν ο Ντέβιfν Μπούκερ και φυσικά ένα από τα… μυστικά της νίκης των Μπακς ήταν οι μόλις 13 πόντοι με 3/11 του Έρικ Μπλέντσο. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics