Breaking News
11 Απριλίου 2017

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γιόρτασε τοο βραβείο για την αναδειξη του ως καλύτερος παίκτης του Μαρτίου, με το τρίτο του φετινό triple-double και οδήγησε τους Μπακς σε νίκη με 89-79 επί των Χόρνετς.

Ο Ελληνας σούπερ σταρ, σε μία ακόμα εξαιρετική παρουσία, σημείωσε πέτυχε 10 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ, μοίρασε 10 ασίστ και είχε ένα κόψιμο, σε 36 λεπτά συμμετοχής. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Σνελ και Μονρό με 16 πόντους, ο Κιντ-Γκιλχριστ κορυφαίος με 13 πόντους για τους Χόρνετς.
Ο Αντετοκούνμπο δήλωσε ενθουσιασμένος μετά το ματς: «Ολα είναι εξαιρετικά, καθώς αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για μένα. Δεν έχω νικήσει ποτέ σε 42 αγώνες κανονικής περιόδου σε μία σεζόν και σημαίνει πολλά για μένα και τους συμπαίκτες μου. Οταν παίζουμε καλά, νιώθουμε καλά συνολικά ως ομάδα. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και θέλουμε να κρατήσουμε καλά το μυαλό μας ενόψει των πλέι οφ. Θέλουμε να κάνουμε βήμα μπροστά και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι», τόνισε ο Ελληνας σταρ και συμπλήρωσε:

«Είναι ομαδική προσπάθεια η είσοδος της ομάδας στα πλέι οφ, από τον πρώτο παίκτη ως τον 15ο παίκτη. Είναι μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια. Η είσοδος στα πλέι οφ ήταν ο πρώτος μας στόχος και μετά θα κοιτάξουμε τον δεύτερο που είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην postseason. Φέτος θα είναι διαφορετικά σε σχέση με την προηγούμενη συμμετοχή μας. Είμαστε πιο δυνατοί και έμπειροι πλέον». Οσο για τις προσωπικές φετινές του επιδόσεις, τόνισε: «Θέλω να νικάω συνεχώς και κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθώ την ομάδα να φτάνει σε νίκες. Ο στόχος μου όπως και της ομάδας είναι τα πλέι οφ και γι' αυτό παλεύουμε.»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics