Breaking News
17 Μαΐου 2017

Επιβλητική νίκη των Γουόριορς ενάντια στους Σπέρς με σκορ 100-136, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς του τελικού της δύσης.

 

Η ομάδα του Στιβ Κερ με πρωταγωνιστή-για ακόμη μια φορά- τον Στεφ Κάρι «διέλυσε» την ομάδα του Γρέγκ Πόποβιτς, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Λέοναρντ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας την διαφορά μέχρι και τους 41 πόντους, λίγο πριν την λήξη του αγώνα. Αυτή η υπεροχή φάνηκε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι Γουόριος βρισκόντουσαν μπροστά στο σκορ με 72-46.

Για ακόμη μια φορά η φιγούρα του Κάρι έλαμψε, σκοράροντας 29 πόντους καθώς επίσης μοίρασε 7 ασσίστ και μάζεψε 7 ριμπάουντ.

Από την ομάδα των Σπερς αυτή τη φορά μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Σίμονς ο οποίος πέτυχε 22 πόντους, μάζεψε 3 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασσίστ, ενώ ο ΛαΜάρκους Άλντριτζ που πρωταγωνίστησε στο πρώτο παιχνίδι, έμεινε στου 8 πόντους.

Πλέον το Γκόλντεν Στέιτ έχει χτίσει μια καλή διαφορά και θα πετάξει μέχρι το Τέξας για να διεκδικήσει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Ο Πόποβιτς θα έχει στη διάθεση του τον Λέοναρντ στο τρίτο παιχνίδι της σειράς και θα ψάξει να βρει τον τρόπο να μειώσει τη διαφορά που έχτισαν οι Γουόριορς, στους δύο πρώτους αγώνες.

ΠΗΓΗ: sports.ert.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics