Breaking News
15 Ιουνίου 2017

Ο άσος των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Στεφ Κάρι διαχώρισε τη θέση του αναφορικά με την εθιμοτυπική επίσκεψη της πρωταθλήτριας ομάδας στο Λευκό Οίκο και τον εκάστοτε πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Ο άσος των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επισκεφτεί τον Ντόναλντ Τραμπ, διευκρινίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει αν αυτή η επιλογή του έχει αντίκτυπο στη δημόσια εικόνα του. «Είχα πει και πριν από μήνες ότι δεν θα πήγαινα. Αυτό ισχύει και σήμερα. Είναι ο πρόεδρος, υπάρχουν άνθρωποι που τον υποστηρίζουν, αλλά έτσι προωθούμε την αλλαγή;» αναρωτήθηκε.

«Κάνουμε πράγματα προς το συμφέρον όλων ή κοιτάμε μόνο τους εαυτούς μας, πώς να βγάζουμε λεφτά ή να πουλάμε παπούτσια; Δεν είναι αυτό προτεραιότητα. Προτεραιότητα είναι να αλλάζουμε τις ζωές των ανθρώπων και όχι να γίνουμε αρεστοί», πρόσθεσε. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics