Breaking News
17 Ιουνίου 2016

Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον  Λεμπρόν Τζέιμς, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έκαναν ένα ακόμα βήμα στην ιστορική προσπάθεια επιστροφή τους, επικρατώντας με 115-101 των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ετσι ισοφάρισαν σε 3-3 το σκορ των τελικών και έστειλαν στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι στην "Oracle Arena", την διεκδίκηση του τίτλου στο ΝΒΑ.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετατρέποντας τους τελικούς σε προσωπική του υπόθεση, πέτυχε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, 41 πόντους (16/27 σουτ, 6/8 ελεύθερες βολές), είχε 11 ασίστ, 8 ριμπάουντ , 4 κλεψίματα και 3 κοψίματα, βοηθώντας καθοριστικά στα δύο τελευταία ματς τους Καβαλίερς να επιστρέψουν (από το 1-3), όταν όλα έδειχναν χαμένα.

Η ομάδα του Κίβελαντ έπαιξε εκπληκτική άμυνα, κρατώντας τους Γουόριορς για περίπου πέντε λεπτά χωρίς καλάθι, ενώ στο τέλος τους πρώτου δωδεκαλέπτου η διαφορά είχε φτάσει τους 20 πόντους (31-11). Οι Γουόριορς ανέκαμψαν στη συνέχεια, έφτασαν μάλιστα στα μισά του τέταρτου δωδεκαλέπτου στο -7 (86-79), αλλά τότε ο Λεμπρόν Τζέιμς πήρε την υπόθεση στα χέρια του και με 18 πόντους οδήγησε τους Καβαλίερς στον θρίαμβο. Ο Κάιρι Ίρβινγκ σημείωσε 23 πόντους, 20 από αυτούς στο πρώτο ημίχρονο.

Αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Στέφεν Κάρι , που πάντως έβαλε 30 πόντους, ο Κλέι Τόμπσον είχε 25, ενώ καθοριστικός στο παιχνίδι των Γουόριορς ήταν ο Λεάντρο Μπαρμπόσα, που μπορεί να πέτυχε 14 πόντους, αλλά η συμμετοχή του ήταν αποφασιστικής σημασίας.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics