Breaking News
30 Οκτωβρίου 2016

Την πρώτη ήττα στο γήπεδο του υπέστη ο ΟΦΗ, ο οποίος μετά τη νίκη επί της Νίκης Αμαρουσίου στην πρεμιέρα, δεν κατάφερε να επαναλλάβει την σπουδαία του εμφάνιση και απέναντι στον Κάδμο, ο οποόις τελικά πανηγύρισε ένα μεγάλο διπλό στο «παλατάκι» του ΒΑΚ (64-70).

 Ο ΟΦΗ σε αντίθεση με το παιχνίδι της πρεμιέρας, ήταν πολύ κακός στην επίθεση, στο δεύτερο ημίχροο και υποχρεώθηκε στους 64 πόντους στο γήπεδο του, απαντι σε ένα αντίπαλο, που έβαλε «μεγάλα σούτ» σε κρίσιμα σημεία (Γκρινιάρης 22 π. Χαρατσής 16 π), σε αντίθεση με τον ΟΦΗ, ο οποίος με τη βοήθεια του κόσμου (ήταν αρκετός και πάλι στο ΒΑΚ), πήγε να γυρίσει το παιχνίδι στο φινάλε (61-64) , αλλά είχε 0/3 τρίποντα στην κρίσιμη επίθεση για να ισοφαρίσει (Καρλάφτης δυο και Αγαπιάδης ένα), με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία.

Ειδικά στο τρίτο τρίποντο του Καρλάφτη (σε μια επίθεση, όπου ο ΟΦΗ πήρε επιθετικά ριμπάουντ και την ανανέωνε) στα 19 δεύτερα πριν τη λήξη όπου υπήρχε ο χρόνος να γυρίσει η μπάλα και να γίνει ένα πιο ορθόδοξο και όχι ένα τόσο βεβιασμένο σούτ, κρίθηκε ουσιαστικά το παιχνίδι.

Στο υπόλοιπο του αγώνα μέχρι τη λήξη οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τις βολές απο τα φάουλ του ΟΦΗ για να σταματήσουν το χρόνο και πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη, με 64-70, η οποία τους βάει γερά στο παιχνίδι της ανόδου.

 Ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, προηγήθηκε με +8 (21-13) στο 9', αλλά με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, είχε προβληματική εικόνα στην επίθεση.

 Στο δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με ένα πεντάλεπτο χωρίς καλάθι εντός παιδιάς και οι φιλοξενούμενοι με ένα σερί 9-1, άρχισαν να χτίζουν διαφορά (22-24 στο 15'), την οποία έφτασαν και στο +7 (43-50) στο 27'.

 Ο ΟΦΗ έκανε ένα μεγάλο come back στο τέταρτο δεκάλεπτο, πέρασε και μπροστά με τον Αγαπιάδη (55-54) στο 32', αλλά δεν είχε διάρκεια.

Ο Κάδμος άντεξε στην πίεση και με καλές επιλογές στην επίθεση, έφερε το παιχνίδι εκεί που ήθελε στο φινάλε και το κέρδισε.

Στον ΟΦΗ πάντως έχουν κάποια παράπονα απο τη διαιτησία για τα κρίσιμα σφυρίγματα στα τελευταία λεπτά, όπου ο ΟΦΗ τα έπαιζε όλα για όλα για να γυρίσει το παιχνίδι.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα του ΟΦΗ σε τρία παιχνίδια στην Γ' Εθνική μπάσκετ και η πρώτη στο γήπεδο του.

Η ήττα έφερε απογοητευση στο στρατόπεδο του ΟΦΗ, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο.

Αλλωστε ήταν γνωστό εξ' αρχής ότι ο ΟΦΗ είναι μια νεανική ομάδα, που έχει απειρία και θα προσπαθήσει μέσα απο τηνμαχητικότητα του, να κάνει μια καλή χρονιά στην κατηγορία.

Θα χρειαστεί υπομονή και γερό στομάχι στην προσπάθεια που κάνει.

 Διαιτητές: Kαρακωσταντοπουλος, Σιδερής

Tα δεκάλεπτα: 21-15, 33-31 (HMIXΡΟΝΟ), 48-53, 64-70

ΟΦΗ (Κοκκινος): Mαιστρέλης 9(2), Μητρόπαπας 3, Ξενάκης 6 (2), Μπούμπαρης 7, Καρλάφτης 7 (1), Αγαπιάδης 19 (2), Πρωτογεράκης 2, Κυρίτσης 3 (1), Μουλάς 5, Κριθινάκης, Βραντζής.

 Κάδμος (Αναστασίου): Σκεμπές 6 (2), Πανταζής 4, Γκρινιάρης 22 (2), Θεριάκης 6, Χαρατσής 16 (2), Τσαπρουνής 8, Μπένος 7, Τσιριμώκος 1, Νικολάου, Γιάννου, Σπηλιόπουλος, Σιλβέστρος.

MVPMAGAZINE.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics