Breaking News
11 Δεκεμβρίου 2016

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός πέρασε εύκολο απόγευμα στο ΣΕΦ και διεύρυνε σε 10-0 το αήττητο του στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν άνετα με 83-58 του Ρεθύμνου, για την 10η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, υποχρεώνοντας του Κρήτες στην πέμπτη ήττα τους.

Πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών Ελλάδας ο Ιωάννης Παπαπέτρου (13π.), με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να ξεκουράζει τους βασικούς και να προφυλάσσει τον Βαγγέλη Μάντζαρη (εκτός 12άδας), ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από διάταση στον αριστερό προσαγωγό. 

Από το Ρέθυμνο ξεχώρισαν οι Γιαννόπουλος (16π.), Φιτζπάτρικ (11π.) και Άρνολντ (11π.). Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στη δύσκολη αποστολή στο Κάουνας, απέναντι στην Ζαλγκίρις, για την 12η αγωνιστική της Euroleague (15/12, 20:00).

Τα δεκάλεπτα: 31-18, 50-28, 63-46, 83-58

Με ρεσιτάλ παραγωγικότητας και άμυνας οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκαν ένα μόλις δεκάλεπτο, το πρώτο, για να οικοδομήσουν μία διαφορά ασφαλείας και με συντήρηση δυνάμεων να μην απειληθούν μέχρι τη λήξη. Ο Ολυμπιακός έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +13 (31-18), αξιοποιώντας τους αιφνιδιασμούς και τα εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας του κοντά στο καλάθι. 

Με την εικόνα του παιχνιδιού να μην αλλάζει ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι πρωταθλητές Ελλάδας κράτησαν τους φιλοξενούμενους στους 10 πόντους και πήραν το δρόμο προς τα αποδυτήρια στο +22 (50-28), χωρίς να κοιτάξουν πίσω... 

Ο επιθετικός πλουρασιμός των γηπεδούχων (σκόραραν όλοι πλην του Αγραβάνη, ενώ μόνο ο Παπαπέτρου ήταν διψήφιος), ήταν το στοιχείο που έκανε εύκολη τη ζωή των Πειραιωτών στο σημερινό παιχνίδι και τους οδήγησε σε μία άνετη νίκη επί του Ρεθύμνου, που υπέστη την πέμπτη εκτός έδρας ήττα του σε έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βαρδάλος-Παπαθανασίου-Ζαχαρής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Σπανούλης 8, Μιλουτίνοφ 4, Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 8, Αθηναίου 7(1), Γκριν 9(1), Μπιρτς 8, Γιανγκ 9, Τολιόπουλος 5(1), Παπαπέτρου 13(1), Αγραβάνης, Λοτζέσκι 3

ΡΕΘΥΜΝΟ (Κωνσταντινίδης): Χριστοδούλου 8, Φιτζπάτρικ 11, Τάλτον, Γιαννόπουλος 16(4), Κράβιτς 4, Κώττας, Ραζής, Αρνολντ 11(1), Καμπερίδης 3, Εβάλντας 3(1), Θεοδωρίδης Εντουαρντς 2

ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics