Breaking News
01 Απριλίου 2017

Ο Νίκος Γκάλης εισήλθε πλέον και επίσημα στο Basketball Hall Of Fame, καθώς επιλέχθηκε μεταξύ άλλων σπουδαίων υποψηφίων στην «τάξη» του 2017!

Ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ, ανήκει πλέον στους Hall Of Famer παγκοσμίως όπως ανακοινώθηκε από το Naismith Memorial Basketball HOF. Ο Νίκος Γκάλης ήταν συνεχώς ανάμεσα στους υποψηφίους από το 2013 και φέτος ήταν αυτός ο νικητής.

Ανάμεσα στους υποψηφίους βρίσκονταν επίσης οι Βλάντε Ντίβατς, Σέμεν Καλίπσκι, Βλάντιμιρ Κοντράσιν, Τόνι Κούκοτς, Ντίνο Ράτζα, Μανουέλ Σάινθ, Τόγκο Σοάρες και Ράνκο Ζεράβιτσα. Στο Hall Of Fame εισήλθε φέτος μεταξύ άλλων και ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος από αυτή την τιμή.

«Γνωστός για την σπουδαία ικανότητά του να σκοράρει και ως ο σπουδαιότερος καλαθοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, καλωσορίζουμε τον θρύλο του Άρη, Νίκο Γκάλη» αναφέρει το σχετικό tweet του ινστιτούτου.

Η τελετή εισόδου στο μπασκετικό Hall of Fame θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-9 Σεπτεμβρίου, στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics