Breaking News
10 Απριλίου 2017

Με πρόστιμο 2.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για σχόλιο που έκανε στην προσωπική σελίδα του στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ είχε αφήσει υπονοούμενα για τον διαιτητή Τάσο Πηλοΐδη, μια ημέρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 15η αγωνιστική της Α1.

Αναλυτικά οι απόφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«1) Επιβάλλεται στον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο του Παύλου, πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την από 24-1-2017 δήλωση του στο Instagram, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00? και έγγραφη ενώπιον του ΜΔΟ ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους του εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση σε αυτόν της σχετικής πειθαρχικής απόφασης.

2) Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ως άνω ανακοίνωση».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics