Breaking News
06 Ιουνίου 2017

Την απάντηση του Νίκου Βετούλα περιμένουν στο Ρέθυμνο για να αρχίσουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Με αυτόν τον προπονητή θέλουν να πορευθούν και του χρόνου, καθώς αναγνωρίζουν πως η δουλειά που έκανε από τον Γενάρη και μετά, όταν κατέβηκε στην Κρήτη και αντικατέστησε τον Τόνι Κωνσταντινίδη, ήταν πολύ καλή και η ομάδα όχι μόνο ανέκαμψε άμεσα, αλλά κατέλαβε και την έκτη θέση στο πρωτάθλημα, που μάλλον ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να καταλάβει.

Οι επαφές με τον Βετούλα μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι και αυτός θέλει να παραμείνει προπονητής του Ρεθύμνου, πράγμα που φέρνει πολύ κοντά την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι εξαιτίας κάποιων προσωπικών λόγων, ο προπονητής δυσκολεύεται να λείψει για μεγάλο διάστημα από την Πάτρα, απ’ όπου κατάγεται και ζει μόνιμα. Έχει ζητήσει κάποιο χρόνο για να τους διευθετήσει πριν απαντήσει οριστικά και στο σημείο αυτό βρισκόμαστε τώρα. Στο Ρέθυμνο πάντως είναι διατεθειμένοι να περιμένουν, αλλά για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, όπως επισημαίνουν…

πηγή: basketa.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics