Breaking News
16 Ιουνίου 2017

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram κάνει λόγο για αθέτηση συμφωνίας από την πλευρά του Βαγγέλη Μάντζαρη.

 Λίγο μετά τη νέα συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον διεθνή γκαρντ και στον μάνατζερ του. Κι αν στο πρώτο του σχόλιο άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξε αθέτηση συμφωνίας, λίγα λεπτά αργότερα φρόντισε να γίνει πιο ξεκάθαρος: «Τόσο μαλ... είμαι που αφιέρωσα πέντε ραντεβού μέσα στους τελικούς... Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά όμως...» και: «Για να καταλάβετε για πόσο γελοίο τύπο μιλάμε, ένα τέταρτο πριν μπει στα γραφεία του ΟΣΦΠ μιλούσε με τον Πασκουάλ για τον ρόλο του στην ομάδα μας!». Όταν κάποιος follower του τον ρώτησε αν ο «Μάντζα» είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό Superfoods, εκείνος απάντησε: «Ναι». 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics