Breaking News
28 Φεβρουαρίου 2017

Η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με 69-68 επί της Μονακό στο ΟΑΚΑ και όπως δείχνει και το σκορ θα έχει δύσκολο έργο στον επαναληπτικό αγώνα, στο Πριγκιπάτο προκειμένου να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ.



Από την αρχή του αγώνα μέχρι και τα μισή του δευτέρου δεκαλέπτου η Ένωση ήλεγχε την κατάσταση αλλά κάπου εκεί εμφανίστηκαν τα νεκρά «διαστήματα» που παρουσιάζει συχνά πυκνά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια βρισκόμενη πίσω με έναν πόντο. 

Στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε το χαρακτήρα ντέρμπι που είχε πριν καν αρχίσει με το προβάδισμα να αλλάζει διαρκώς χέρια και τους Μονεγάσκους να προβάλουν σθεναρή αντίσταση κάθε φορά που η ΑΕΚ προσπαθούσε να «χτίσει» μία διαφορά. 

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν πολλά προβλήματα μέσα στη ρακέτα με τα ψηλά κορμιά που διαθέτουν με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ματσάρουν αυτή την ανισορροπία κυρίως με πικ εν ρολ που δημιούργησαν με αρκετή επιτυχία σε πολλές φάσεις οι ΜακΓκράθ και Ντίξον με τους Ελόνου και Μαυροειδή. Παράδοξο είναι πως οι "κιτρινόμαυροι" περιόρισαν αρκετά τα σουτ από τα 6,75μ., ένα από τα βασικά τους "όπλα" ειδικά στο ΟΑΚΑ. 

Εν τέλει, το παιχνίδι, όπως αναμενόταν κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η ΑΕΚ είχε το προβάδισμα με 67-65 42,5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ο Ελόνου έριξε μία μεγαλοπρεπέστατη τάπα στον Σούλερ αλλά ο παίκτης της Μονακό πήρε εκδίκηση μειώνοντας για το 69-68, το οποίο ωστόσο ήταν και το τελικό σκορ. 

Έτσι, η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς καλείται να υπερασπιστεί στο Πριγκιπάτο αυτό το ισχνό προβάδισμα κόντρα σε μία ομάδα που η έδρα της είναι το μεγάλο της όπλο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics