Breaking News
06 Ιουλίου 2016

Aθήνα
Είναι τα δύο μεγάλα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης και αύριο θα παλέψουν για μια θέση στον τελικό του Euro 2016. Πρόκειται για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ, οι οποίοι θα ηγηθούν της κόντρας της Πορτογαλίας με την Ουαλία στον ημιτελικό της διοργάνωσης στη Λιόν (22:00).

Ο Μπέιλ δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα ώστε να βοηθήσει την Ουαλία να περάσει στον τελικό του Euro και τόνισε πως δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον συμπαίκτη του στην «βασίλισσα» Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Δεν έχω ανταλλάξει κάποιο μήνυμα με τον Κριστιάνο. Είναι φανταστικό παίκτης, αλλά νομίζω ότι πρέπει να ανησυχούμε για τους εαυτούς μας και όχι για τον αντίπαλο. Έχουμε παίξει με ομάδες που είχαν εξίσου καλές μονάδες. Το όνειρό μου είναι να κερδίσουμε, όπως και επίσης να κατακτήσουμε στη συνέχεια και το κύπελλο. Το θέλουμε, αλλά πρώτα πρέπει να περάσουμε από τα ημιτελικά», δήλωσε ο Ουαλός σούπερ σταρ και θυμήθηκε την Ελλάδα:

«Θυμηθείτε το παραμύθι που έζησε η Ελλάδα το 2004 ή ακόμα και η Δανία πιο πίσω, το 1992. Γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς σαν κι αυτούς; Πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα στο Euro και γι' αυτό είχα εξ αρχής κλείσει τις διακοπές μου από τις 11 του μηνός... Δηλαδή, μετά τον τελικό!»

Η Ουαλία είναι η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, στην πρώτη συμμετοχή της σε τέτοιου βεληνεκούς διοργάνωση μετά από 58 ολόκληρα χρόνια, ενώ η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος φθάνει για τέταρτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης και θέλει να προκριθεί ξανά στον τελικό ενός Euro, όπως είχε κάνει και το 2004, αλλά εκεί βρισκόταν η εθνική ομάδα της Ελλάδας...

Η Ουαλία έχει μια μεγάλη απώλεια, καθώς ο Ααρον Ράμσεϊ είναι τιμωρημένος και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του, ενώ η Πορτογαλία από την στιγμή που ανέλαβε ο Σάντος είναι αήττητη στα τελευταία 12 παιχνίδια.

Ο Σουηδός ρέφερι, Γιόνας Έρικσον, θα διευθύνει τον αυριανό ημιτελικό στη Λιόν. Ο 42χρονος διαιτητής θα σφυρίξει για 2η φορά στη διοργάνωση την Ουαλία, καθώς είχε οριστεί και στην αναμέτρηση με τη Ρωσία για τη φάση των ομίλων, παρατηρώντας τον επιθετικό Σαμ Βόουκς με κίτρινη κάρτα.

πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics