Breaking News
11 Απριλίου 2017

Η φήμη του Γιάννη Αντετοκούνμπο αυξάνεται συνεχώς στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, με τον ηγέτη των Μπακς να μπαίνει στη λίστα με τις πιο... ποθητές φανέλες στο φετινό NBA.

Ο «Greek Freak» φιγουράρει στην ένατη θέση της συγκεκριμένης κατηγορίας, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο Στεφ Κάρι για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Απο τον Ιανουάριο του 2017 ο Έλληνας φόργουορντ κέρδισε 5 θέσεις στην κατάταξη, σκαρφαλώνοντας γρήγορα απο την 14η θέση στην 9η.

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα

1.Στεφ Κάρι, 2. ΛεΜπρόν Τζέιμς, 3. Κέβιν Ντουράντ, 4. Ράσελ Ουέστμπρουκ, 5. Κάιρι Ίρβινγκ, 6. Καουάι Λέοναρντ, 7. Κρίσταπς Πορζίνγκις, 8. Τζίμι Μπάτλερ, 9. Γιάννης Αντετοκούνμπο, 10. Τζέιμς Χάρντεν

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics