Breaking News
20 Ιουλίου 2017

Μετά τη νίκη επί του Μαυροβούνιου η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε στις 21.15μμ στα Δυο Αοράκια τη Λιθουανία με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ νέων ανδρών που διεξάγεται στην Κρήτη.


Ο τεχνικός της Εθνικής, Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την πρόκριση της Εθνικής Νέων Ανδρών στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού U20, αλλά και τον αποψινό αντίπαλο, τη Λιθουανία.
«Όταν παίζεις ένα παιχνίδι για να προκριθείς στους ‘8’ παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Ο αντίπαλός μας είναι μια σκληρή ομάδα, που κέρδισε τους Τούρκους και έχασε στην παράταση από τους Γάλλους. Έχει δείξει, λοιπόν, το χαρακτήρα της. Εμείς δεν είχαμε τη διαύγεια για να προσεγγίσουμε σωστά το παιχνίδι, επιθετικά κυρίως. Είχαμε κάποιες κακές αποφάσεις, άστοχα σουτ και χαμένα λέι απ. Θα πρέπει να καταλάβουμε πως δεν παίζουμε μόνοι μας. Υπάρχουν αντίπαλοι, που μπορεί να είναι ισάξιοι, καλύτεροι, κάποιες φορές πιο έτοιμοι… Δεν μπορούμε να κερδίζουμε κάθε φορά 25-30 πόντους. Εδώ που έχουμε φτάσει κάθε νίκη είναι σημαντική, κάθε πόντος μετρά και μας δίνει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να πατάμε στο έδαφος και να μη μεγαλώνουμε τις απαιτήσεις περισσότερο από αυτές που πρέπει να έχουμε και να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να το ευχαριστηθούν περισσότερο και να παίξουν με λιγότερο άγχος. Η Λιθουανία είναι ένα ποιοτικό σύνολο, που έχει δείξει τη δυναμική του και διαθέτει δύο πολύ καλούς ψηλούς. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και θεωρώ πως θα έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν και μας βοήθησαν. Περιμένουμε μεγαλύτερη προσέλευση και ενέργεια από τον κόσμο για να ξεπεράσουν τα παιδιά την πίεση που νιώθουν, αλλά θα πρέπει κι εμείς με την εμφάνισή μας να ανεβάσουμε λίγο την ένταση όσων έρθουν εδώ», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.
Το πρόγραμμα της Πέμπτης 20/7
Προημιτελικοί αγώνες
Ισλανδία-Ισραήλ 14:30 («Δύο Αοράκια»)
Γερμανία-Ισπανία 16:45 («Δύο Αοράκια»)
Γαλλία- 19:00 («Δύο Αοράκια»)
Ελλάδα-Λιθουανία 21:15 («Δύο Αοράκια»)
Αγώνες κατάταξης 9-16
Σουηδία-Ιταλία 14:30 (Κλειστό Πανεπιστημίου)
Τουρκία-Λετονία 16:45 (Κλειστό Πανεπιστημίου)
Τσεχία-Ουκρανία 19:00 (Κλειστό Πανεπιστημίου)
Μαυροβούνιο-Σλοβενία 21:15 (Κλειστό Πανεπιστημίου)

ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics