Breaking News
06 Ιουλίου 2016

 Το 2006 η Ελλάδα ήταν η ευχάριστη έκπληξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που έγινε στα γήπεδα της Ιαπωνίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε κάνει όλους τους Έλληνες να νιώθουν υπερήφανοι με τη νίκη επί των ΗΠΑ και με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Αυτή η απίστευτη πορεία της "γαλανόλευκης" ήταν και η αιτία για να αποκτήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έναν... φανατικό θαυμαστή! Ο Γιόσι μπορεί να είναι Ιάπωνας στην καταγωγή, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να ταξιδέψει περίπου 9.500 χιλιόμετρα προκειμένου να βρεθεί στο Τορίνο στο πλευρό της αγαπημένης του... Ελλάδας που δίνει μάχη για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Ο Γιόσι όπως είναι φυσικό έχει... "κλέψει" τις εντυπώσεις στο Τορίνο, ενώ η πρόοδος τους στα ελληνικά είναι εκπληκτική. 

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics