Breaking News
06 Ιουλίου 2016

H Εθνική ομάδα μπάσκετ κέρδισε το Μεξικό και τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της στρέφοντας πλέον την προσοχή στον ημιτελικό της Παρασκευής (8/7). Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Νικ Καλάθης μίλησαν στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103,3, Σπύρο Καβαλιεράτο

Αρχικά ο Γιάννης Μπουρούσης υποστήριξε ότι "είναι προφανές πως παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε ένα στόχο κι αυτό κάναμε κερδίζοντας το παιχνίδι. Περιμένουμε να δούμε με ποια ομάδα θα παίξουμε την Παρασκευή και είναι δεδομένο ότι θα τα δώσουμε όλα για να βρεθούμε στον τελικό".

Αναφορικά με τους πολλούς νέους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ ο Έλληνας σέντερ τόνισε: "Τα παιδιά παλεύουν πολύ γιατί είμαι μία διοργάνωση που τελειώνει μέσα σε μόλις μία εβδομάδα και η προετοιμασία κρατάει μόνο 15 ημέρες. Όλα τα παιδιά είναι μαζεμένα και προσπαθούν να βοηθήσουν. Άπαντες προσπαθούν μέσα από την καρδιά τους για να δώσουν ενέργεια".

Η Κροατία θα είναι πιθανότατα η αντίπαλος της Ελλάδας στον ημιτελικό (για να μην είναι θα πρέπει να χάσει από την Τυνησία) με τον Μπουρούση να εξηγεί ότι "είναι καλή ομάδα η Κροατία και το είδαμε όλοι αυτό χθες όταν έχασε στο τέλος από την Ιταλία. Πρέπει να παίξουμε δυνατά για να πάμε στον τελικό".

Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης ήταν πιο λακωνικός λέγοντας ότι "Έχουμε μία καινούρια ομάδα. Προσπαθούμε να παίζουμε και σιγά σιγά να βελτιωνόμαστε".

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics