Breaking News
10 Ιουλίου 2016

Τελειωμένος είναι ο Έλληνας κόουτς μετά τη νέα αποτυχία της Εθνικής και ήδη υπάρχει βασικός υποψήφιος να τον διαδεχθεί στον πάγκο της γαλανόλευκης. Διάβασε το όνομα!




Μετά και από το χθεσινό στραπάτσο της Εθνικής ομάδας από την Κροατία και τον πρόωρο αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ένα είναι σίγουρο: ότι ο -κατά τα άλλα- ικανός, Φώτης Κατσικάρης, δεν κατάφερε να αφήσει κάποιο σημαντικό έργο στη "γαλανόλευκη", οδηγώντας τη σε τρεις συνεχόμενες αποτυχίες.

Ο Έλληνας κόουτς είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι δε θα συνεχίσει στον πάγκο της Ελλάδας, καθώς εκτός από το κάζο από τους Κροάτες, ενόχλησε πολύ και η δήλωση που έκανε μετά το τέλος του αγώνα περί συμβολαίου.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως τη φετινή χρονιά δεν είχε κάποιο συμβόλαιο με την επίσημη αγαπημένη, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση τόσο στους ανθρώπους της ελληνικής ομοσπονδίας, όσο και στους Έλληνες φιλάθλους.

Έτσι, λοιπόν, η αναζήτηση του διαδόχου του Κατσικάρη στον πάγκο της Εθνικής είναι μία από τις πρώτες δουλειές που έχει να κάνει η ΕΟΚ μετά από τον αποκλεισμό κι επειδή δε θέλει να την ξαναπατήσει με λύσεις από το εξωτερικό, όπως έγινε με τον Αντρέα Τρινκιέρι, θα στραφεί στην ελληνική αγορά.

Δυσκολίες, βέβαια, υπάρχουν πολλές, αφού οι καλοί Έλληνες προπονητές, όπως οι Αργύρης Πεδουλάκης, Δημήτρης Ιτούδης, Γιώργος Μπαρτζώκας και Γιάννης Σφαιρόπουλος, είναι "πιασμένοι" και μάλιστα σε σπουδαίες ομάδες, με αποτέλεσμα το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της "γαλανόλευκης" να γίνεται αυτόματα ένας παλιός γνώριμος και μία μεγάλη δόξα του παρελθόντος.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος εμφανίζεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, αποτελώντας μια αξιόπιστη και δοκιμασμένη λύση, που δε θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί και γνωρίζει όσο κανένας άλλος την πραγματικότητα του ελληνικού μπάσκετ.

Μην ξεχνάμε ότι με τον "Δράκο" στον πάγκο της η Εθνική κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2005, ενώ μία χρονιά αργότερα στέφθηκε δευτεραθλήτρια κόσμου, έχοντας κάνει το απίστευτο, νικώντας τις ΗΠΑ στον ημιτελικό με 101-95.

sportdog.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics