Breaking News
25 Ιουλίου 2016

Αποτελεί και τυπικά τον αντικαταστάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα ο ομοσπονδιακός κόουτς.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν ανακοίνωσε επίσημα τη Δευτέρα (25/7) την πρόσληψη του Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος αποτελεί και τυπικά τον αντικαταστάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος αποχώρησε από τη ρωσική ομάδα για την Μπαρτσελόνα.

Ο ομοσπονδιακός κόουτς επιστρέφει στη Ρωσία μετά από δέκα χρόνια, καθώς τότε ήταν τεχνικός της Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Έλληνας προπονητής, Φώτης Κατσικάρης, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την "Λοκο". O κόουτς που παρέλαβε το βραβείο του προπονητή της χρονιάς το 2013 στο Eurocup, δούλεψε για αρκετά χρόνια σαν τεχνικός σε Ελλάδα (ΑΕΚ, Άρης) για αρκετά χρόνια (ΑΕΚ, Άρης) και Ισπανία (Βαλένθια, Μπιλμπά, Μούρθια). Eπίσης, τα τελευταία χρόνια, ήταν ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Στο παρελθόν, στην σεζόν 2005-2006, ήταν προπονητής της Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης».

Κατσικάρης: «Μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω στο υψηλότερο επίπεδο»

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Φώτης Κατσικάρης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που πλέον αποτελώ μέλος της οικογένειας της Λοκομοτίβ Κουμπάν και θέλω να ξεκινήσω όσο πιο σύντομα γίνεται να δουλέψω με την ομάδα. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι ένα φιλόδοξο κλαμπ. Το απέδειξε και πέρσι που έφτασε στο Final Four της Euroleague. Η "Λόκο" μου δίνει την δυνατότητα να δουλέψω σαν προπονητής στο υψηλότερο επίπεδο, σε μία επαγγελματική ατμόσφαιρα. Είναι μία ομάδα που έχει την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της και αυτό είναι σημαντικό. Ανυπομονώ να έρθω στο Κράσνονταρ».

Βεντίτσεφ: «Να αναδείξει Ρώσους παίκτες»

Ο πρόεδρος της Κουμπάν, Άντριου Βεντίτσεφ, σχολίασε: «Είμαι ευχαριστημένος που σε μία δύσκολη κατάσταση καταφέραμε να βρούμε και να έρθουμε σε συμφωνία με έναν δυνατό και έμπειρο προπονητή, όπως ο Φώτης Κατσικάρης. Ήμασταν κοντά σε συμφωνία και στο παρελθόν. Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα του κόουτς Κατσικάρη είναι η ευελιξία του στον τρόπο που κοουτσάρει, αλλά και το γεγονός πω ξέρει να διαβάζει σωστά το παιχνίδι του αντιπάλου. Ήταν προπονητής για χρόνια στο ισπανικό πρωτάθλημα, στο καλύτερο της Ευρώπης, αλλά και στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Είναι ένας προπονητής που ξέρει να κερδίζει. Περιμένουμε από εκείνον να αναδείξει και τους ταλαντούχους Ρώσους παίκτες μας. Έχουμε μπροστά μας δύο μέτωπα, την VTB League και το Eurocup και θέλουμε να κάνουμε μία καλή και πετυχημένη πορεία και στις δύο διοργανώσεις. Eίμαι σίγουρος πως ο Φώτης Κατσικάρης συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics