Breaking News
21 Μαρτίου 2017

Τη θητεία του στον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ανανέωσε για ακόμη τέσσερα χρόνια, ο Γιώργος Φουντουλάκης.

«Το Παραολυμπιακό Κίνημα στην Ελλάδα είναι πολύ δυνατό και στόχος μας είναι να το μεγαλώσουμε και να το ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στους αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία να κυνηγήσουν τα όνειρα τους. Η νέα γενιά των αθλητών και αθλητριών μας και η αγωνιστική τους παρουσία στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, μας κάνει να αισιοδοξούμε. Μας κάνει να νοιώθουμε υπερήφανοι, αφού το έργο όλων όσοι βρίσκονται δίπλα σε αυτό το εγχείρημα, αποδίδει καρπούς. Κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή, είναι η αθλητική ηγεσία και φυσικά οι χορηγοί μας, με τη βοήθεια των οποίων έχουμε αναδείξει το Παραολυμπιακό Κίνημα στην Ελλάδα. Ευχαριστώ τα μέλη της Ολομέλειας για τη ψήφο προς το πρόσωπό μου κι εύχομαι σε όλα τα μέλη της, καλή επιτυχία στο έργο που καλούνται να επιτελέσουν», ήταν η πρώτη δήλωση του κ. Φουντουλάκη αμέσως μετά την επανεκλογή του.

Αναλυτικά από την εκλογική διαδικασία η ολομέλεια έχει ως εξής

Πρόεδρος: Γεώργιος Φουντουλάκης
Α’ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Καρακουλάκης
Β΄Αντιπρόεδρος: Χρήστος Τζαμούσης
Γενικός Γραμματέας: Ιωάννα Καρυοφύλλη
Ταμίας: Αριστείδης Πανανός
Δημόσιες Σχέσεις: Καλλιόπη Βέττα
Έφορος Αθλημάτων: Ανδρέας Κατσαρός
Μέλος: Χρήστος Καλούδης
Μέλος: Αναστασία Γκούφα
Μέλος: Παναγιώτης Τριανταφύλου
Μέλος: Φώτιος Μπίμπασης
Μέλος: Ιωάννης Βατικιώτης
Μέλος: Μαρία Τζάλλα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics