Breaking News
09 Δεκεμβρίου 2016

 

Η Εθνική Γυναικών στην α' φάση του Ευρωμπάσκετ του 2017 θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία, την φιναλίστ Γαλλία και την Σλοβενία.

Η κλήρωση των Ομίλων του Ευρώμπασκετ του 2017 διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής (9/12) στην Πράγα και η θεά τύχη δεν ήταν τόσο ευγενική με την «γαλανόλευκη».

Δες εδώ την βαθμολογία της ομάδας σου!

Η α' φάση του Ευρωμπάσκετ θα διεξαχθεί στην Πράγα και οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η θέση, θα εξασφαλίσουν αυτόματα την πρόκρισή τους στη φάση των «8». Οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες θα προκύψουν από την διασταύρωση των ομάδων που θα πάρουν την 2η και την 3η θέση στους Ομίλους. Το group της Εθνικής διασταυρώνεται με τον Δ' Ομιλο.

Το «παρών» στην κλήρωση του Ευρωμπάσκετ του 2017, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 16 ως τις 27 Ιουνίου στην Τσεχία, έδωσαν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο Αρης Ζώης.

Οι Ομιλοι του Ευρωμπάσκετ του 2017:

Α' Ομιλός
1. Ουγγαρία
2. Ουκρανία
3. Τσεχία
4. Ισπανία

Β' Ομιλος
1. Λευκορωσία
2. Τουρκία
3. Σλοβακία
4. Ιταλία

Γ' Ομιλος
1. Σερβία
2. Σλοβενία
3. Γαλλία
4. Ελλάδα

Δ' Ομιλος
1. Λετονία
2. Βέλγιο
3. Μαυροβούνιο
4. Ρωσία

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics