Breaking News
03 Απριλίου 2017

Μετά τα κορίτσια του ΟΦΗ στο ποδόσφαιρο, που κέρδισαν την άνοδο στην Α’ Εθνική, ήρθε μια ακόμη …γυναικεία επιτυχία, για το σύλλογο. Αυτή τη φορά όμως για το μπάσκετ και μάλιστα …διπλή. Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε πρωταθλητής Κρήτης, τόσο στην κατηγορία των κορασίδων, όσο και στην κατηγορία των Νεανίδων. 

Και αν ο τίτλος στις κορασίδες ήρθε αναμενόμενα, ο τίτλος στις Νεάνιδες ήταν έκπληξη με τον ΟΦΗ να παίρνει μέσα από τα χέρια του Ηροδότου τον τίτλο, μετά τη νίκη που έκανε με 28 πόντους διαφορά επί του Πλατανιά στην τελευταία αγωνιστική. Η διαφορά αυτή χάρισε στον ΟΦΗ τον τίτλο, στην ισοβαθμία με τον Ηρόδοτο. 

Ο ΟΦΗ έχει φτιάξει και δυνατή γυναικεία ομάδα γυναικών, η οποία πρωταγωνιστεί σε Παγκρήτιο επίπεδο, όμως το υλικό που έχει στα κορίτσια των μικρών ηλικιών είναι πραγματικά εξαιρετικό, ενώ διαθέτει και αθλήτρια στην Εθνική ομάδα Κορασίδων, την 16χρονη Βάσια Παπαμαρκάκη.
Ο πρωτομάστορας της επιτυχίας Νίκος Δελατόλας, πρώην σπουδαίος πλει-μέικερ της ανδρικής ομάδας του ΟΦΗ, που είναι προπονητής, τόσο στις Κορασίδες όσο και στις Νεάνιδες, μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες στο μπάσκετ γυναικών του ΟΦΗ, το οποίο έχει στις υποδομές του περίπου 70 κορίτσια. 

Όπως ανέφερε «είμαι 6 χρόνια στις υποδομές του ΟΦΗ και μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή έχουμε κορίτσια, τα οποία κάποια στιγμή θα παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Έχουμε τη στήριξη του συλλόγου και της ακαδημίας μπάσκετ και η δουλειά που κάνουμε φέρνει αποτελέσματα».
Ο πρωταθλητής Κρήτης ΟΦΗ στις κατηγορίες Κορασίδων και Νεανίδων θα συμμετάσχει πλέον στα προκριματικά Κορασίδων που θα γίνουν στην Αθήνα 19-24 Απριλίου και εφ’ όσον προκριθούν στα τελικά που θα γίνουν τον Ιούνιο στο Βόλο.
«Πιστεύω πολύ στα κορίτσια και πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε στα τελικά» τονίζει ο Νίκος Δελατόλας.

Ο ΟΦΗ δήλωσε συμμετοχή μόνο στα προκριματικά της κατηγορίας Κορασίδων, καθώς η ομάδα των Νεανίδων είναι ουσιαστικά η ίδια με τις κορασίδες (συν δυο κορίτσια από τις Νεάνιδες) και δεν γινόταν να συμμετάσχει και στις δυο κατηγορίες.
Η κατηγορία των Κορασίδων είναι η «δυνατή» του ΟΦΗ και τα κορίτσια του θα παλέψουν για την καλύτερη δυνατή διάκριση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics