Breaking News
05 Ιουλίου 2017

Διατηρώντας το προβάδισμα σε όλο τον αγώνα ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 41-64 του Ηροδότου πετυχαίνοντας την δεύτερη νίκη του στο Πανελλήνιο Νεανίδων που διεξάγεται στο Τσοτύλι.


Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 6-14, ωστόσο ο Ηρόδοτος κατάφερε να μειώσει στο καλάθι (16-18) λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Με σερί 8-0 οι «πράσινες» έφεραν για πρώτη φορά τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο (16-26) στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου και τη διατήρησαν μέχρι τις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου, όταν οι Κρητικές μείωσαν σε29-35. Αμέσως ο Παναθηναϊκός με σερί 2-15, ανέβασε τη διαφορά σε 31-50, «κλειδώνοντας» τη νίκη.
Δεκάλεπτα: 16-20, 24-33, 34-54, 41-64
Διαιτητές: Ελευθεριάδης, Ντόγκας
Ηρόδοτος (Δεδελετάκη): Μπαλαμούτσου, Μαυράκη, Γιαλαμά 12, Μανουκάκη 2, Βασίλογλου, Βερίγου, Μαλιαράκη, Λογοθέτη 9, Νίχλου 8(2), Γαλανάκη 10(1).  
Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης, Αχριμανδρίτης): Κασδαγλή 2, Γκαγκανάτσου 2, Τσέτα 8, Φρίμα 2,  Σαπαλίδου 5, Πράπα 15(1), Κυρίου, Στούπα 11, Τσιρογιάννη, Εζέτζα 19, Καράντζαλου, Κακούρη.

Γιώργος Καντζιλιέρης: Όταν βελτιώσαμε την άμυνά μας ήρθε η νίκη
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Καντζιλιέρης μετά τη νίκη της ομάδας του δήλωσε τα εξής:
«Σήμερα ξεκινήσαμε έχοντας πρόβλημα στην αμυντική μας λειτουργία. Καταφέραμε και βελτιώσαμε την άμυνά μας στα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα και σε συνδυασμό με την καλή επιθετική εικόνα που είχαμε από την αρχή καταφέραμε και «χτίσαμε» τη διαφορά που θέλαμε. Το τελικό αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Πάντα ως Παναθηναϊκός έχουμε υψηλές προσδοκίες και θέλουμε να πρωταγωνιστούμε. Ο επόμενος αγώνας σίγουρα θα είναι πιο δύσκολος, ωστόσο εμείς θα δουλέψουμε όπως ξέρουμε για να πετύχουμε το στόχο μας». 

KOSTIS TVSPORT 1

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics