Breaking News
20 Μαρτίου 2016

Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού τα ξημερώματα στη Λευκάδα, εν όψει της σημερινής συνάντησης των δύο ομάδων στον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, που διεξάγεται στο νησί του Ιονίου(15:00).



Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, περίπου 150 οπαδοί του «τριφυλλιού» από το Μεσολόγγι έφτασαν στο νησί της Λευκάδας και κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν φίλοι του Ολυμπιακού.

Στο ξενοδοχείο Ionian Star έγιναν σοβαρά επεισόδια, ενώ προκλήθηκαν και πολλές υλικές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές αρχές, αλλά και η πυροσβεστική, χωρίς ωστόσο να γίνουν συλλήψεις μέχρι στιγμής.

Στην έκτακτη σύσκεψη που ακολούθησε, οι εκπρόσωποι του Δήμου Λευκάδας, της ΕΟΚ, αλλά και της Αστυνομίας συμφώνησαν πως δεν συντρέχει λόγος αναβολής ή ματαίωσης της διοργάνωσης. 

Οι δύο πλευρές ζήτησαν ισχυρή αστυνόμευση στο νησί μέχρι και την αποχώρηση των αποστολών των τεσσάρων ομάδων και οι αστυνομικές αρχές δεσμεύτηκαν πως θα τηρήσουν την τάξη.

in.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics