Breaking News
27 Ιουνίου 2016
Απίστευτες στιγμές συγκίνησης, αποθέωσης και συναισθημάτων έζησε την Κυριακή(26/6) στο Λίντο, η "ζωντανή ιστορία του Κρητικού μπάσκετ",ο Μιχάλης Δασκαλάκης και  οι πρώην αθλήτριές του  που έπαιξαν στην ΓΕΗ, παρουσία πολλών φίλων που γνώριζαν το γεγονός, προπονητών, αθλητών , αθλητριών, παραγόντων, μέλη της ΕΚΑΣΚ και ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Κωσταντίνος Βαρδαβάς.
 
Το Μιχάλη Δασκάλακη, συνόδευε και ο προσωπικός του φίλος κ.Αλέξης Κοντοβουνίσιος, που έμεινε άφωνος από την έκπληξη αυτη.
"Είναι η στιγμές που ζηλεύει κάθε προπονητής στην καριέρα του", τόνισε ο προσωπικός του φίλος και πρώην προπονητής κ.Νίκος Τούλης,"είναι πολύ σημαντικό να τιμούνται σημαντικοί άνθρωποι εν ζωή", επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ.Κώστας Βαρδαβάς.
Με πρωτοβουλία της Εφης Ζερβάκη οι πρώην αθλήτριες, δημιούργησαν μια κλειστή ομάδα στο facebook, οργανώθηκαν, έκαναν και μερικές προπονήσεις και οργάνωσαν για χθες ένα φιλικό αφιερωμένο στον Μιχάλη Δασκαλάκη, που έφτασε στο Λίντο ανυποψίαστος και μετά από ολόκληρο σενάριο που έστησε ο καλός του φίλος Νίκος Τούλης...
Ο "κόουτς", ανυποψίαστος στις 19:04, πέρασε την πόρτα του Λίντο τέσσερα χρόνια ακριβώς από την τελευταία φορά που είχε βρεθεί ξανά στο ίδιο γήπεδο.
Οι πρώην αθλήτριές του, φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε "Μιχάλης Δασκαλάκης, ο κόουτς της καρδιάς μας", τον περίμεναν στο κέντρο του γηπέδου και τον αποθέωσαν, αφήνοντάς τον άφωνο, καθώς δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό. Οι αγκαλιές, οι ασπασμοί και το σύνθημα "Δασκαλάκης-Δασκαλάκης" κυριάρχησαν για αρκετά λεπτά, ενώ, παρά τη συγκίνησή του, το τιμώμενο πρόσωπο δεν έχασε το χιούμορ του λέγοντας "είστε πάρα πολλές, πώς θα επιλέξω τώρα την αρχική πεντάδα;".
Στο ημίχρονο μίλησαν για το τιμώμενο πρόσωπο η πρώην αθλήτριά του Έρη Αποστολή και ο Νίκος Τούλης, ενώ τα κορίτσια τίμησαν τη σύζυγο του κ. Δασκαλάκη, Ρένα, για την υπομονή που έκανε όσο ήταν προπονητής (την ανθοδέσμη πήρε η κόρη τους Ερασμία), ενώ παραδόθηκε αναμνηστικό αγαλματίδιο στον ίδιο, το οποίο πέρασε από τα χέρια όλων των κοριτσιών πριν φτάσει στα χέρια του.
Φανερά συγκινημένος, ο κ. Δασκαλάκης δήλωσε ότι δεν το περίμενε, ενώ στάθηκε στις απουσίες της Στέλλας Πασπαλάκη και του Νίκου Καρέλλη, που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή. Το «παρών» συνολικά έδωσαν 37 αθλήτριες και ήρθαν απ' όλη την Ελλάδα, ακόμα και το εξωτερικό.
ΓΕΗ Κίτρινες- ΓΕΗ Μαυρες  40-39
Διαιτητές Ράλλης, Σκανδαλάκης.
Δεκάλεπτα: 13-8, 22-12 (ημίχ.), 32-25, 40-39.
ΓΕΗ ΚΙΤΡΙΝΕΣ (Α. Χριστοδούλου): Ζερβάκη 4, Παπαδάκη, Φραγκάκη 2, Μαυρογιάννη 9, Μπάκιντα 4, Χλαμπάνη, Βασιλάκη 10, Καρέλλη 4, Ψυλλάκη, Μανωλαράκη, Γιαλούση 2, Βρακά 5.
ΓΕΗ ΜΑΥΡΕΣ (Γ. Μαματζάκης): Αποστολάκη 2, Γαλυφιανάκη 2, Νισταζάκη 8, Σαρηγεωργίου 4, Αλογδιανάκη, Χανιωτάκη 7, Ρινακάκη, Καλαϊτζάκη, Μαλαγαρδή 2, Ιορδανίδου 6, Τερζάκη 8, Κατσούλη.
πηγή: kritikobasket.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics