Breaking News
11 Αυγούστου 2016

Το Ηράκλειο ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Λόλα, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύμη.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Ηράκλειο συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της νέας σεζόν και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησε ακόμη μία ηχηρή μεταγραφή, καθώς προχθές βράδυ (08/08),έντυσε με τα χρώματά της τον Δημήτρη Λόλα.

Ο εκλεκτός του Βασίλη Ράλλη για να "γεμίζει" την ρακέτα του Ηράκλειο στην Α2 είναι ένας πρωταθλητής ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ, ο Δημήτρης Λόλας. \

Ποιος είναι:

Ο Δημήτρης Λόλας, γεννημένος στις 31 Ιανουαρίου 1986 στο Μαρούσι, είναι Έλληνας καλαθοσφαιριστής. Διαθέτει ύψος 2,03 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση του Power Forward.

Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Λάρισα και το 2003 σε ηλικία 17 ετών πήγε στο Μαρούσι. Εκεί έμεινε ως το 2007, παίζοντας συνολικά 28 ματς στην Α1 κατηγορία.

Επιπλέον, με την αθηναϊκή ομάδα συμμετείχε στο Europe League το 2004 και στο EuroCup το 2006 και το 2007.

Την σεζόν 2007-08 έκανε την πιο «γεμάτη» του χρονιά στην Α1 καθώς έλαβε μέρος σε 20 παιχνίδια με την φανέλα του Αιγάλεω, ενώ την επόμενη σεζόν συνέχισε στην κορυφαία ελληνική κατηγορία αγωνιζόμενος με την Καβάλα.

Αμέσως μετά πήρε μεταγραφή στην Δάφνη που βρισκόταν στην Α2, ενώ το 2010 πήγε στο Παγκράτι.

Το καλοκαίρι του 2011 αποφάσισε να παίξει στην Β΄Εθνική και τον Αμύντα όπου έμεινε δύο χρόνια, για να πάρει μεταγραφή πέρσι στον Ιωνικό Νίκαιας.

Από το 2014 μέχρι φέτος βρέθηκε στην Κύμη , με την οποία κατάφερε να κερδίσει την άνοδο του δυο διαδοχικές χρονιές, ενώ πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α2 είχε 4,3 πόντους και 3,2 ριμπάουντ σε 26 παιχνίδια.

Ως μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ελλάδος, ο Λόλας έλαβε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων του 2004 στη Σαραγόσα, στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Νέων Ανδρών το 2005 και το 2006 στη Μόσχα και τη Σμύρνη αντίστοιχα, καθώς και στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2009 με την Εθνική Ανδρών.

Σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις, Λιανού-Κουπίδη-Πάλλη.Μετά δυο ψηλοί.

Εκτός από τις τρεις σημαντικές μεταγραφές το Ηράκλειο, θέλει να κλείσει την εβδομάδα, ξεκινώντας τις ανανεώσεις, καθώς θέλει να κρατήσει στις τάξεις του, τους περυσινούς "πυλώνες" της εξαιρετικής πορείας του στην Β΄Εθνική, δηλαδή τον Γιάννη Λιανό, τον Θέμη Κουπίδη και τον Κώστα Πάλλη.

Έτσι σε πολύ σύντομο διάστημα και μέχρι να κλείσει η εβδομάδα θα υπάρξουν συναντήσεις με τους τρεις παίκτες, με την διάθεση και των τριών να είναι θετική , να συνεχίσουν.

Από εκεί και πέρα και εν αναμονή αυτών των ανανεώσεων, το Ηράκλειο θα ολοκληρώσει το σχεδιασμό του με την απόκτηση δυο ψηλών. Ενός σέντερ και ενός που ν αγωνίζεται στις θέσεις 4-5, ώστε να φανεί ανταγωνιστικό, στην Α2».

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics