Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2016

«Είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου, δεν έχω όρεξη ούτε να μιλάω. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΛ και τους συμπαίκτες μου.

Έκανα ένα λάθος που με στεναχωρεί πάρα πολύ και θα με κυνηγάει σε όλη μου τη ζωή. Και με τα όσα έγιναν μετά...», είπε ο έμπειρος τερματοφύλακας. 

Ο πρώην τερματοφύλακας της Λάρισας, ο οποίος απομακρύνθηκε από τον θεσσαλικό σύλλογο λόγω του λάθους που έκανε στη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή και είχε ως αποτέλεσμα την ισοφάριση από πλευράς «Γηραιού» (2-2), μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αθλητικό Metropolis 95,5 fm» και μεταξύ άλλων παραδέχθηκε ότι δέχτηκε χτύπημα από το μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.
«Είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου, δεν έχω όρεξη ούτε να μιλάω. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΛ και τους συμπαίκτες μου. Έκανα ένα λάθος που με στεναχωρεί πάρα πολύ και θα με κυνηγάει σε όλη μου τη ζωή. Και με τα όσα έγιναν μετά...», είπε αρχικά ο έμπειρος τερματοφύλακας και συνέχισε:
«Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Όλοι οι τερματοφύλακες κάνουν λάθη. Έχω κάνει λάθη στην καριέρα μου. Ναι, κοστίζουν βαθμούς στις ομάδες μας, χάνουμε εμείς τη θέση μας, όχι, όμως, και να χάσουμε τη δουλειά μας από αυτά. Είμαι σοκαρισμένος. Τι να πω».
Αναφερόμενος στο επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια, είπε: «Κατευθύνθηκα προς τα αποδυτήρια μετά το σφύριγμα της λήξης. Ο πρόεδρος ήταν στην φισούνα. Με άρπαξε από το λαιμό και με χτύπησε και με τη σειρά μου τον έσπρωξα και τον έριξα κάτω. Ήταν 30 άτομα γύρω γύρω, το έπιασαν και οι κάμερες».
Επίσης αποκάλυψε τι φέρεται να του είπε ο προπονητής του, Αγγελος Αναστασιάδης, στα αποδυτήρια. Σύμφωνα με τον Ντεγκρά: «Μου είπε ότι μετά από αυτό δεν θα παίξω ξανά, δεν θα βρω άλλη ομάδα στην Ελλάδα.»
Δεν παρέλειψε ακόμη να απαντήσει στον Αλέξη Κούγια, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου στο ίδιο ραδιόφωνο περί του ενδεχόμενου να ήταν "στημένος": «Στο ποδόσφαιρο ο κόσμος είναι πολύ μικρός και μπορείς εύκολα να μάθεις ποιος είναι βρώμικος και ποιος όχι. Αν έχει την παραμικρή απόδειξη ας βγει να το πει.»
Παραδέχθηκε ότι μετά από όλα αυτά σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Δεν έχω καθόλου καλή ψυχολογία, δεν αντέχω να γίνονται τέτοια πράγματα στο όνομά μου. Έχασα τη δουλειά μου και το σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω. Είχα δύο χρόνια συμβόλαιο, είναι Σεπτέμβριος και δε μπορώ να βρω ομάδα. Δεν αντέχω τέτοια πράγματα».
Κλείνοντας υποστήριξε: «Ο κόσμος που με ξέρει γνωρίζει ότι δεν παίζω ούτε για λεφτά ούτε για κάτι άλλο. Συγγνώμη στους συμπαίκτες μου, στον κόσμο της ΑΕΛ που έχασε η ομάδα δύο βαθμούς εξαιτίας του λάθους μου. Έχω οικογένεια. Κλαίει ο πατέρας μου που διαβάζει όλα αυτά που λέγονται. Με ήθελε πάνω από όλα καλό άνθρωπο και μετά καλό ποδοσφαιριστή».

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics