Breaking News
10 Οκτωβρίου 2016

Ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έγραψε η Ανθούλα Σαββίδη, που έγινε η πρώτη Ελληνίδα προπονήτρια, που έκατσε στον πάγκο επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Το όνομα της Ανθούλας Σαββίδη, θα μνημονεύεται από εδώ και στο εξής στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού η νεαρή προπονήτρια από την Κατερίνη, έγινε η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που γίνεται πρώτη προπονητής σε επαγγελματική ομάδα.

Η Σαββίδη, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, μετά την αποχώρηση του πρώτου προπονητή της ομάδας, Νίκου Θεοδοσιάδη και μάλιστα το ντεμπούτο της στον πάγκο ήταν θετικό, αφού το περασμένο Σάββατο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο παιχνίδι απέναντι στον Ρήγα Φεραίο για την Γ’ Εθνική.

Μάλιστα, η Σαββίδη, στην πρώτη της συνέντευξη Τύπου, είχε παράπονα από τη διαιτησία, αφού διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα της.

Η τεχνικός από την Κατερίνη, έχει παίξει ποδόσφαιρο στο παρελθόν, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, ενώ πέρσι ήταν βοηθός προπονητής στον Αχιλλέα.

 

SPORT-FM.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics