Breaking News
17 Νοεμβρίου 2016

 

Ο Σταύρος Τριτσώνης φαντάζει αδιαφιλονίκητο φαβορί στην κούρα για το νέο αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ. Μέχρι το μεσημέρι οι επίσημες ανακοινώσεις από τη Διοικούσα Επιτροπή.

Το όνομα του παλαίμαχου διαιτητή έχει βρεθεί στο προσκήνιο εδώ και μέρες για τη θέση του νέου αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ, έπειτα την παραίτηση της τριάδας των Μπίκα, Καλύβα και Τσαχειλίδη.


Κι όπως αναφέρθηκε στο ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Σταύρος Τριτσώνης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το νέο «αφεντικό» της ΚΕΔ. Υπενθυμίζεται ότι ο Αθηναίος -πρώην- ρέφερι είχε "κρεμάσει" τη σφυρίχτρα του πέρυσι τον Δεκέμβριο, όταν έγινε γνωστό ότι κόβεται από τη λίστα των διεθνών.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την επιτροπή, ακούγεται έντονα το όνομα του Δημήτρη Σαραϊδάρη, που είχε άλλωστε ρόλο και στο "ισπανικό μοντέλο" που έκανε τους ορισμούς στις πρώτες αγωνιστικές.
Sdna.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics