Breaking News
23 Μαρτίου 2017

Την Κύπρο επέλεξαν για να γυμναστούν γκρουπ αθλητών, ανάμεσα στους οποίους ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης, Κώστας Φιλιππίδης, ενώ η «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης, στο τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου θα προετοιμαστεί στον Άγιο Νικόλαο.


Στο νησί της Αφροδίτης και συγκεκριμένα στη Λευκωσία βρίσκεται ήδη ο Λυκούργος Τσάκωνας και η Αννα Βασιλείου από τις 18 Μαρτίου και θα παραμείνουν έως τις 9 Απριλίου.

Οι δύο αθλητές προετοιμάζονται για τους αγώνες της θερινής περιόδου έχοντας ως πρώτο αγωνιστικό στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Λιλ.

Στην ίδια πόλη βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή και το γκρουπ του Παναγιώτη Ασλανίδη. Οι Αννα Κιάφα, Σοφία Ιωσηφίδου, Γιώργος Καλογεράκης, Μαρία Φακιδάρη, Βασίλης Βλάχος και Μελίνα Καστρινού θα παραμείνουν στην πόλη έως τις 29 Μαρτίου.

Τη Λεμεσό επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κυτέας για τον "ασημένιο" πρωταθλητή Ευρώπης στο επί κοντώ Κώστα Φιλιππίδη και τους Δημήτρη Πατσουκάκη, Στέλλα - Ηρώ Λεδάκη και Δημήτρη Καραγιάννη. Το γκρουπ του έμπειρου τεχνικού θα παραμείνει στη Λεμεσό από την 1 Απριλίου έως τις 12 του ίδιου μήνα.

Στις 9 Απριλίου θα ταξιδέψει για την ίδια πόλη και ο ομοσπονδιακός τεχνικός του επί κοντώ Βασίλης Μεγαλοοικονόμου με τους Εμμανουήλ Καραλής, Νίκο Νεράντζη, Κατερίνα Βαγενά και τον Γιάννη Κυριαζή.

Η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων (59,47 μ.) και πλέον στρέφει την προσοχή της στην προετοιμασία της, που από αύριο και έως την 1η Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία.

Η έμπειρη αθλήτρια και η συναθλήτρια της Βαγγελιώ Σοφάνη θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κοινές προπονήσεις με τους Γερμανούς ρίπτες αθλητές, που βρίσκονται ήδη στην Κύπρο.

Ο Γιώργος Πομάσκι επέλεξε για την θερινή προετοιμασία του γκρουπ του τον Αγιο Νικόλα. Ο έμπειρος τεχνικός και οι αθλητές του θα μεταβούν στην Κρήτη την 1η Απριλίου και θα παραμείνουν έως τις 22 Απριλίου.

Η Βούλα Παπαχρήστου, ο Αντώνης Μάστορας, ο Μίλτος Τεντόγλου, η Λίλη Αλεξούλη, ο Δημήτρης Μπαλταδούρος, ο Τάσος Γαλαζούλας και οι νεαρότεροι Βασιλεία Θεοχάρη και Αλέξανδρος Περιστέρης, θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει των αγώνων του ανοιχτού .
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics