Breaking News
24 Μαρτίου 2017

Η Εθνική ομάδα  Μπάντμιντον κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα ομαδικά του Βαλκανικού πρωταθλήματος U19 που διεξάγεται στην Αδριανούπολη. 


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε έως τα ημιτελικά και παρά την ήττα της από την Βουλγαρία ανέβηκε στο βάθρο, καθώς δεν υπάρχει αγώνας για το χάλκινο μετάλλιο. 
Για την Εθνική αγωνίστηκαν οι: Πασχάλης Μελικίδης, Μάριος Μπούλιος, Γιώργος Κτένας, Δήμητρα Κρουστάλη, Παντελία Μπάρτζιου και Αρτεμις Αναστασίου, ενώ στην Τουρκία βρέθηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Ξάνθου.
Στην πορεία προς τα ημιτελικά η Ελλάδα πραγματοποίησε πολύ μεγάλη έκπληξη και κέρδισε με 3-2 την Ρουμανία. Ένα αποτέλεσμα, που αφενός συζητήθηκε από όλους και αφετέρου απέδειξε ότι το μέλλον του ελληνικού Μπάντμιντον είναι ευοίωνο. 
Στο καθοριστικό παιχνίδι με την Ρουμανία ο Μελικίδης έκανε το 1-0, καθώς κέρδισε τον Ποπέσκου με 2-0. Στο δεύτερο παιχνίδι η Κρουστάλη ήταν ανταγωνιστική, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1. Στη συνέχεια οι Μπούλιος- Μελικίδης δεν άφησαν κανένα περιθώριο στο διπλό ανδρών στους Ποπέσκου ? Χίου και επικράτησαν με 2-0, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ελληνική ομάδα. Στο διπλό γυναικών οι Μπάρτζιου ? Αναστασίου κάμφθηκαν από τις Μίλου ? Λούνγκου με 2-0 κι όλα θα κρινόντουσαν στο μικτό διπλό. Με το σκορ να είναι 2-2 οι Μπάρτζιου ? Μπούλιος μπήκαν αποφασισμένοι και ήταν σχεδόν αλάνθαστοι, με αποτέλεσμα να κερδίσουν άνετα με 2-0 τους Χίου- Λούνγκου και έδωσαν στην Ελλάδα την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά. 
Ο στόχος της ελληνικής ομάδας είχε επιτευχθεί και απέναντι στην πανίσχυρη Βουλγαρία, οι διεθνείς μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά τελικά ηττήθηκαν φυσιολογικά με 4-0. Με δεδομένο ότι δεν προβλέπεται μικρός τελικός η Ελλάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics