Breaking News
28 Απριλίου 2017

Το Sport24.gr ζήτησε την άποψη του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκου Τζώρτζογλου, ο οποίος είπε πως κατά 80-90% ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στο Παγκρήτιο. Τι απάντησε για στέγαστρο, κάμερες, αγωνιστικό χώρο και αστυνομία.



"Μύλος" με το γήπεδο της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αφού οι μεν "ασπρόμαυροι" δεν θέλουν το ΟΑΚΑ και φαίνεται να προκρίνουν τη λύση της επαρχίας, ενώ οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν κατά κύριο λόγο το ΟΑΚΑ, αλλά συζητούν και άλλες περιπτώσεις, αρκεί να πληρούνται οι όροι ασφαλείας για τους θεατές που θα βρεθούν στις εξέδρες και τις δυο ομάδες.

Το Sport24.gr μίλησε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου, ο οποίος ανέφερε πως το Παγκρήτιο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου και πως σύμφωνα με την δική του ενημέρωση κατά 80-90% εκεί θα γίνει η μάχη των δυο Δικεφάλων με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο. Επίσης, απάντησε για το στέγαστρο, τις κάμερες, την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και το τι λέει η αστυνομία.

"Και τα δυο στέγαστρα είναι εντάξει. Δεν θα μπορούσε να συζητάει η ΕΠΟ τη λύση του Παγκρήτιου, αν υπήρχε πρόβλημα και η ενημέρωση που έχω από τον υπεύθυνο του γηπέδου, τον Κώστα Βαρδαβά, είναι πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, καθώς πήραμε την στατική έγκριση και είμαστε έτοιμοι", ανέφερε αρχικά ο κ. Τζώρτζογλου, ο οποίος στην συνέχεια ρωτήθηκε και για τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου:

"Οι κάμερες θέλουν ένα απλό service. Με το που θα πάρουμε το Ok, αυτό θα γίνει άμεσα. Προλαβαίνουμε, είναι δουλειά μερικών ωρών. Δεν θα αλλάξουν οι κάμερες, ούτε θα χρειαστεί να γίνει νέα εγκατάσταση. Κάμερες υπάρχουν ήδη στο γήπεδο, δεν θα γίνει κάτι διαφορετικό".

Για τον αγωνιστικό χώρο, ανέφερε πως "είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί άνετα να διεξαχθεί τελικός Κυπέλλου", ενώ για το αν θα ανάψει "πράσινο φως" η αστυνομία, είπε στο Sport24.gr: "Αυτό θα το απαντήσει η αστυνομία. Για να είναι έτοιμη η ΕΠΟ να πει το 'ναι', σημαίνει ότι το έχει διευθετήσει. Δεν έχω επίσημη πληροφόρηση, αλλά με βάση τη δική μου ενημέρωση ο τελικός έρχεται στο Ηράκλειο κατά 80-90%".
Sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics