Breaking News
02 Μαΐου 2017

Κατόπιν εντολής εισαγγελέα, όσα μέλη του Πλατανιά ήταν στο ματς με τον Ολυμπιακό θα περάσουν από το Αστυνομικό Μέγαρο για να καταθέσουν αναφορικά με όσα συνέβησαν στο «Καραϊσκάκης».

 


Ο Ολυμπιακός, μέσω ανακοίνωσής του, κατηγορεί ΠΑΟΚ και Αποστολόπουλο για «απίστευτη μεθόδευση» ώστε να του αφαιρεθούν βαθμοί και να χάσει το πρώτάθλημα.

Πλέον, η υπόθεση από το ματς Ολυμπιακός-Πλατανιάς έχει «ψωμί».

Ύστερα από προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Πειραιά και διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ., όλα τα μέλη του Πλατανιά που ήταν στην αποστολή στο εν λόγω ματς συμπεριλαμβανομένου και του Γιώργου Παράσχου, θα περάσουν σήμερα Τρίτη (2/5) και αύριο Τετάρτη (3/5) από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, προκειμένου να δώσουν κατάθεση για τα περιστατικά που συνέβησαν στο «Καραϊσκάκης» πριν τον αγώνα και στο ημίχρονο, όταν και ο Πλατανιάς προηγούνταν στο σκορ με 1-0.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οι Εισαγγελικές Αρχές θα έχουν τις καταθέσεις στα χέρια τους.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics